بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اما برای خانمی که استقلال مالی نداره روحیه جنگنده نداره خانواده پشتیبان نداره استقلال شخصیت و شجاعت برخورد با بحران نداره سمه چون اصلا کاندید طلاق نیست و زود پشیمون میشه
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
عزیز کنار اومدن باظالم عین ظلم قرار نیست طلاق بگیری مهریه حقت بدون طلاق میتونی درخواست بدی وخونه وماشین بنامش توقیف کنی بعد تو بهش میگی حالا ناراحتی برو برا خودت خونه بگیر عین حرفی بتو زده قلدر تو تنهایی اون مرد وقوی تو طریف ولطیفی بهت زور میگه اینجور ادما دربرابر قانون از سگ ترسوترن
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)