2777
2789
عنوان

وایییییییی کراشم دست شو عمل کرده💔☺ بیاین تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی 

درکت میکنم منم رو ینفر کراش بودم تو ۱۸ سالگی قشنگ قند تو دلم آب میشد😂ولی دیگه دو سالی میشه ندیدمش 

هنوزم یادش میوفتم لبخند میزنم😂عجب چیزی بود

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
کلاس هفتم آدم عاشق میشه؟چرامن ازین حسانداشتم اون موقع؟نکنه من مشکل دارم؟

من الان سی رو رد کردم ازاین حسا ندارم ،اون موقع بچه بودم و چیزی از عشق و عاشقی نمی دونستم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
چی میگی این اکانت دست دونفره اگه تاپیکامو ببینی میبینی که یکی از تاپیکم گفتم ۱۷ سالمه منو و پسر عموم ...

آره باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من ۱۷ اون ۱۹

اها فعلادکم سن هستید

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من رو یکی کراش داشتم طرفو که میدیم قلبم میومد تو حلقم یعنی قشنگ صدای ضربان قلبمو میشنیدم در حدی که م ...

یعنی دیگه دوستش نداری؟ چجوری از ذهنت بیرونش کردی؟

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

نکنید این کار رو. ذهن و قلب تون رو الکی درگیر کسی نکنید. بذارید هرچیزی سر وقت خودش اتفاق بیفته. اون ...

چجوری درگیر نکنم؟

نمیتونن فراموشش کنم

اونم دوسم داره ولی نه دد حدی که بیاد بگیره منو

خودمم نگران همین موضوعم

هعی

کاربری دست دونفره(دو دوست همسن)