سلام خانوما من خیلی وقته رو یه پسری خیلی کراشم خیلی دوستش دارم ناخودآگاه وقتی بیرون میبینمش انگاری قند تو دلم آب میشه😍 فامیل هم هست میشه پسر پسر عموی بابام یا به عبارتی نوه ی عموی بابام😅 وقتی اونا میخوان بیان خونمون یا ما میخوایم بریم خونشون خیلییییییی😍😍😍😍 سلام که بهش میدم اونم به هم سلام میده خیلی خوشم میاد 😂😂 خل و چل نیستما😂😅😆 الان یه سریا میان میگن ببین دغدغه اینو بعد دغدغه مارو نمیدونن اگه من بخوام از دغدغه هام بگم همش باید مشغول نوشتن دغدغه هام باشم انقدررررر زیاده انقدررر درد توی این دلمه نه فقط درد عاشقی😭
خبر اومد که نمیدونم رگ دستش چی شده عملش کردن☺💔💔💔💔💔 ناراحتم😥
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
چند سالتونه و اون جند سالشه؟؟ بنظرت اونم ب شما حسی دار؟؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
خب پس طبیعیه ،هممون این دوران رو گذروندیم،من همسن شما بودم روی یه پسر تقریبا 40ساله کراش داشتم نه قیافه داشت نه چیزی و حدود سی سال از من بزرگتر بود،الان خندم می گیره کلا هر پسری می دیدم توهم داشتم اون از من خوشش میاد
چی میگی این اکانت دست دونفره اگه تاپیکامو ببینی میبینی که یکی از تاپیکم گفتم ۱۷ سالمه منو و پسر عموم بعد اون یکی اکانت ماله دختر خالمه چقدر زود قضاوت میکنید 😡😥
من رو یکی کراش داشتم طرفو که میدیم قلبم میومد تو حلقم یعنی قشنگ صدای ضربان قلبمو میشنیدم در حدی که میترسیدم اونم صدای ضربانمو بشنوه بعد دستام یخخخ میزد😂😅
خیلی ضایع بودم
خداروشکر که دیگه تموم شد اون حسا و اون بنده خدا رو هم سه چهار ماهی یه بار بیشتر نمیبینم
میشه برا اینکه به حاجتم برسم یکی دو تا صلوات مهمونم کنی🎀...فرو میریزد ستاره های پولکی از شب های پیراهنت...🪷
حس میکنم خیلی کم سن و سالی فعلا ذهنتو درگیر این روابط نکن و به درست اهمیت بده باور کن چند سال بعد به این قضیه میخندی من دور و بر ۱۵ ۱۶ سالگیم برای کراشم زجه میزدم الان حتی چهرشو درست یادم نمیاد
منم کراشم پسر عممههروقت میان خونمون یا میخوایم بریم جایی که اونا هستن یا بریم خونشون قند تو دلم آب م ...
نکنید این کار رو.
ذهن و قلب تون رو الکی درگیر کسی نکنید.
بذارید هرچیزی سر وقت خودش اتفاق بیفته.
اون پسر میره ازدواج میکنه و شما میمونید و یه کاخی که از ریشه باطل بوده و فرو میریزه.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401