2777
2789

چقد احتمال هست فرهنگیان قبول شم ؟

با روزی ۸ تا ۱۲ ساعت درس خوندن 

البته ک میدونم مهم کیفیت هست.

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک سال وقت داری به شرطی که مهر نیای همینو بگی

فقط بخون و به این چیزا فکر نکن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اسی ببخشید میشه منم راهنمایی کنیدکنکوری ۴۰۶مبنظرتون از امروز تا ۳۱ شهریور چیکار کنم؟ چی بخونم؟یازدهم ...

دهم و یازدهم رو بخون و تست بزن 

اسی ببخشید میشه منم راهنمایی کنیدکنکوری ۴۰۶مبنظرتون از امروز تا ۳۱ شهریور چیکار کنم؟ چی بخونم؟یازدهم ...

منم ۴۰۶ام

فقط دهمو ببند یازدهم پیشخوانی نیاز نداره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نمیتونم تست بزنم کتاب و شرایط ندارمولی کتاب زیست یازدهم رو دارم پیشخوانی کنم؟

ن پیشخوان نمیخواد

فک کردم یازدهم تموم کردی 

دهم رو تست بزن 

کتاب ام از تلگرام دانلود کن رایگان هست 

ن پیشخوان نمیخوادفک کردم یازدهم تموم کردی دهم رو تست بزن کتاب ام از تلگرام دانلود کن رایگان هست

واقعاً تلگرام رایگان هست؟پیدا نکردم 

کانالی رو میشناسید که تست رایگان داشته باشه؟

چجوری دهمو ببندم؟تست بزنم؟خودت برنامه‌ت چیه؟میای با هم بخونیم

اره باید تست بزنی

من از یک ماه قبل برنامه داشتم سه درسو تست بزنم ببندم ولی با این وضعیت تا سال دیگه عم تموم نمیشه🫤

درخواست میدم

ن پیشخوان نمیخوادفک کردم یازدهم تموم کردی دهم رو تست بزن کتاب ام از تلگرام دانلود کن رایگان هست

برا فنون وفلسفه و اقتصاد کلاس آنلاین چ مدرس هایی خوبن؟بعد شماریاضی هم میخای بزنی من میخام نخونمش ولی میترسم ریسک باشه