یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی چربی دور چشم رو از بین میبره و زیر چشمو سیاه میکنه
بقیه هم که ترکیبات سالمی دارن اندازه سریتا اثر ندارن
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
پبتید ها و ویتامین ها ولی اثرشون کمه خیلی حس نمیکنی بلندی مژه هارو
بیماتوپروست ها اگر اسمشو اشتباه تلفظ نکرده باشم ضرر بیشتری دارن و خیلی هم زود بلنذ میکنن
محلول در چربی ها هم خیلی ضرر دارن
روی تقویت مژه رو بخون ببین ترکیباتش چیه
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
به نظر من اگر به تقویت کننده ارزون میخوای که تقریبا نتیجه خوبی داشته باشه ، بایوآکوا، ولی به نظرم همه تقویت کننده ها موادش برای چشم ضرر داره، استفاده نکنید بهتره ، تایپک یکی مونده به آخرم رو گزارش میکنی؟! راجب عمل دماغه.