2777
2789

حیاطی که همه توی نیم ساعت جمع میکنن یکساعته خودش را معطل کرده‌ 

معلومه الکی میخواد وقت بگذرونه 

مثلا میرم سر میزنم میبینم توی سایه وایساده داره آب هدر میده.

میگم با جارو خاکها را بده بره میگه نه اینجوری بهتره.

چیکار کنم؟

ساعتی ۱۸۰ تومن خدایی زور داره. توی خونه هم کلی کاره‌ 

چجوری بهش بگم لفتش نده

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه قراره همین طوری پیش بریم تشریف ببرید لطفا

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بگو حیاط رو ول کن بیا داخل کارارو انجام بده معمولا کارگر برای آب و زمان اهمیتی قایل نمیشه و اولویتش خسته نشدن خودشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آخه واجبه تو این بحران کم آبی حیاط بشوره؟؟ به خدا در طول روز چند ساعت آب برای خوردن نداریم . خواهش ...

من نگفتم بشوره. جارو دادم بهش خودش سر خود آب باز کرد گل کرد. 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

من یه خانومی و برای کمک آورده بودم ، بخدا تر زد تو زندگیم😕😐 تازه خونه رو سفید کرده بودم ، بجای اینکه جاروشو‌ نم دار کنه بعد جارو کنه ، جوری خاک بلند شد انگار یه ساختمون و خراب کردن 🤧😂😂 آخر سر پولشو دادم ، جارو رو از دستش گرفتم خودم انجام دادم 😐