2777
2789
عنوان

برنامه ضبط صدا کسی استفاده کرده

36 بازدید | 3 پست

بچه ها من کاربری قدیم هستم الان به خاطر مشکلم این کاربری درست کردم اگه کسی تاحالا استفاده کرده و موفقیت آمیز بوده تو روخدا کمکم کنه حالم بد شب کلا نخوابیدم به گوشی همسرم دسترسی دارم کال باکس ریختم تو گوشی خودم دیدم بعد هر تماس بالای گوشی ظاهر میشه اینجوری میفهمه همیار چی پی اس خریدم متاسفانه نتونستم بریزم تو گوشیش هرکاری کردم 😭

بلکه هرکاری کنی علامتش بالای گوشی ظاهر میشه 

یجور جی پی اس هست اینستا میفروشن واسه اینکه بچه هات گم نکنی سرچ کن ببین اون چجوریه البته باید بذاری کف کفشش

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
بلکه هرکاری کنی علامتش بالای گوشی ظاهر میشه یجور جی پی اس هست اینستا میفروشن واسه اینکه بچه هات گم ن ...

پیناردین رو هم امتحان کردم باز رو گوشی اون نصب نشد به نظر شما ببرم بیرون موبایل فروشی ها برام انجام میدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا اینکارا توصیه نمیکنم گلم

حالم خیلی بد یه شک مثل خوره افتاده به جونم همسرم با یه زن که جنس قاچاق از جنوب وارد میکنه شوهرم عمده فروش  دائما در تماس پیام خاصی ندیدم ولی از صبح بالای ۲۵ بار باهاش تماس های چنددقیقه ای گرفتن فقط میخوام بدونم چی حرف زدن