2777
2789
عنوان

یارانه مادران باردار وشیرده طرح یسنا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 32 پست
سلام سری قبا ۱و نیم دادن بمن اوندفعه برای!شما چقد ریخته بودن؟

عزیزم شما میدونی شامل چه کسایی این طرح میشه؟؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

هرماه واریز میشه برات؟ من ماه ۷ام ۵ماهگی پرونده مرکز بهداشت تشکیل دادم فعلا خبری نیست.مرسی از راهنما ...

سری قبل شب عید ریخته بودن که اونموقعع شما تو بهداشت بارداریتون رو ثبت نکرده بودین دیگه ایندفعه برات میریزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سری قبا ۱و نیم دادن بمن اوندفعه برای!شما چقد ریخته بودن؟

1200 ریختن فروردین 

حدود 10 روز بعدش یه 200 دوباره ریختن 

دیگه چیزی واریز نشد تا دیروز 450

البته قرار بود 900 بدن به مادران شیرده و به حامله ها 450 

اما به منم شیر ده هستم 450 دادن 😑

نه عزیزم هر ماه نیست. معمولا دو سه ماه یبار من الان دومین باره برام شارژ شده یبار فروردین یبار دیروز ...

طبق گفته دوستمون بالا. ایا شیرخوارت مشکلی داره برات واریز میشه مثل نوزاد کم وزن...

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

1200 ریختن فروردین حدود 10 روز بعدش یه 200 دوباره ریختن دیگه چیزی واریز نشد تا دیروز 450البته قرار ب ...

برای من ۱۴۸۰هزار یه دفعه ای ریخته بودن الان هنوز نمیدونم ریختن یا نه باید شوهرم بیاد با گوشی اون چک کنم

برای باردارها و مادران شیر ده دارای فرزند زیر دوسال الزاما هم نیاز نیست که حتما بچه از شیر مادر تغذی ...

من باردارم هیچی واریز نشده تاحالا.

دهکم ۷ و کارمندم

طبق گفته دوستمون بالا. ایا شیرخوارت مشکلی داره برات واریز میشه مثل نوزاد کم وزن...

نه عزیزم اون یه طرح دیگه هست که برای بچه های زیر 5 سال دچار سو تغذیه.و...

این طرح یسنا میشه باهاش بسته های بهداشتی مثل مای بی بی و... هم گرفت  و برای باردارا و مادران شیرده که نوزاد زیر دو سال دارن هست 

البته مبلغ ایندفعه یه مای بی بی شد فقط 😁

نه عزیزم اون یه طرح دیگه هست که برای بچه های زیر 5 سال دچار سو تغذیه.و...این طرح یسنا میشه باهاش بست ...

خسته نشن یهو😂😂

من باردارم هیچی واریز نشده تاحالا.دهکم ۷ و کارمندم

شما بالا گفتی ۲ماهه تو بهداشت ثبت کردی که بارداری یعنی از خردادماه خب اوموقع نبودکه شب عید یه بار دادن که شمااونموقع بارداریتون رو ثبت نکرده بودین وزارت بهداشت علم غیب نداره که کی بارداره کی باردار نیست  الانم فکر نکنم بهتون بدن چون میگین کارمندین 

خسته نشن یهو😂😂

😑😂 واقعا خیلی کمه 

در ضمن اونی که برای بچه های دارای سو تغذیه هست نیاز هست تو بداشت ثبت بشه و از طرف بهداشت معرفی بشه 

اما یسنا مادران باردار و شیرده نیاز به ثبت نام نیست 

اسمت تو سیستم بهداشت ثبت بشه که بارداری  خودشون واریز میکنن 

البته دهک 1 تا 7  

شما بالا گفتی ۲ماهه تو بهداشت ثبت کردی که بارداری یعنی از خردادماه خب اوموقع نبودکه شب عید یه بار دا ...

اره بخاطر مشکل سرکلاژم دیر رفتم بهداشت 

ولی کلا دهکم ۷ عه که میگن شامل میشه 

منم میگم از ۲ماه پیش تشکیل پرونده دادم به بعد ایا برم پیگیر شم شاملم بشه 

چقدر دیر میدن

اره بخاطر مشکل سرکلاژم دیر رفتم بهداشت ولی کلا دهکم ۷ عه که میگن شامل میشه منم میگم از ۲ماه پیش تشکی ...

نه نیازی به پیگیری نیست اونا اگه بخوان بدن اسمتون تو سایت رد شده شما فقط برنامه "شما"رو به شماره ملی و مبایل سرپرست خانوار نصب کن اگه واریز!شده باشه اونجا نشون میده یارانت اگه به اسم خودت واریز میشه با کد ملی خودت وارد شو 

دهک شما چنده؟اصلا جایی اقدام نکردی ثبت نام کنی من دیگه ماه ۷بارداریمم

نه خودشون ریختن دفعه قبلی

دهک۵

دهک ۷ بودیم بچم دنیا اومد شدیم ۵

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40