2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم چون توی نیت قبلیم گفتین که به زودی پیشنهاد میده پرسیدم که آیا کات میکنه یا نه. یعنی هنوز ...

گلم بخاطر همونه میگم یک نیت رو یکبار بپرسید تا حداقل دو هفته اونجوری دقیق در نمیاد

دوباره برات کارت انداختم کارتای خوبی نیومدن دوباره همون تمایلات جنسی و رقیب افتاد گلم

گلم بخاطر همونه میگم یک نیت رو یکبار بپرسید تا حداقل دو هفته اونجوری دقیق در نمیاددوباره برات کارت ا ...

متشکرم ازتون 

ببخشید زمان این کارت ها چقدر هست؟ 

یعنی مثلا رقیب و ایناها که نشون میده تا چه زمانی هستش ؟ 

بعد در این شرایطی که دوبار ازتون پرسیدم، کدوم جواب معتبر تره؟ همون اولی که گفتین پیشنهاد میده یا اینکه رقیب دارم؟ آخه اینکه رقیب دارم رو دوبار گفتین 🥲🥲

متشکرم ازتون ببخشید زمان این کارت ها چقدر هست؟ یعنی مثلا رقیب و ایناها که نشون میده تا چه زمانی هستش ...

جواب آخر رو ما در نظر میگیریم بازم دو هفته ده روز دیگه بپرسید دوباره نگا کنم 

برا شغلت بله صددرصد برکت و رزق و روزی شانس خوب افتادبرا ازدواجت از اون عجیب تر داد😅 هم کارت عقد و ه ...

ممنونم جان دلم☺️💕خیلی محبت کردی، برات آیه الکرسی خوندم.

امیدوارم هرچی خیره رخ بده،تو فالهای قبلیمم درست گفتی،مطمئنم خیر باشه اینم رخ میده عزیزکم❤️

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

جواب آخر رو ما در نظر میگیریم بازم دو هفته ده روز دیگه بپرسید دوباره نگا کنم

برات از ته دلم دعا مردم و کوثر خوندم ان شالله زندگیت پر از رزق روزی باشه الحق جوابهایی که میدی درست از آب در میاد؟

لطف کن اینو هم جواب بده ممنون

فرهاد عاشق ویدا هست؟

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

برات از ته دلم دعا مردم و کوثر خوندم ان شالله زندگیت پر از رزق روزی باشه الحق جوابهایی که میدی درست ...

اولش اره عشق و علاقه افتاد ولی بعد ها کارت مخالفت دخالت و دودلی افتاده ممکنه از سمت خانمی هم باشه و اینکه این اقا خیلی مغروره