2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشرف امسال ازدواج داره ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

با شوهرم‌رابطه م چجوری میشه؟ با هم می مونیم یا جدایی؟

اگه وقت داری برا اینا هم بگیر لطفا

بالاخره عروسی میگیریم اگه آره چه زمانی؟

با خانواده شوهرم کی بالاخره آشتی میکنیم و پست سرم چی میگن؟ کی تاوان اذیت ها و دروغاشونو پس میدن

کی شاغل میشم و چه شغلی؟

ازمون معلمی قبولم؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

محدثه ازدواج داره امسال؟؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تو دلم بگم میگیری برام؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی