2777
2789
عنوان

این تاپیک های بنظر شما واقعی هستش

409 بازدید | 38 پست

سلام عزیزم 😌🫶🏻💝🌼

به تاپیک من خوش آمدید 🌹

یه سوالی داشتم خدمتتون ، بنظر شما این تاپیک های که میزنن ، با موضوع اینکه مثلاً شوهرشون کتکشون میزنم واقعا حقیقت داره؟ اصلا من دیشب دیدم یه موردی اصلا در تصوراتم نمی‌گنجه که یک مرد دست رو همسرش بلند کنه بعد بدتر از اون خانوم بازم باهاش میمونه ، چرا خانوم به پدر و مادر خودش اطلاع نمیده که حساب مرد رو برسن ، بعدیکی دیگه هم الان تایپک زده بود شوهرم اینستاگرامم پاک کرده ، مگه اصلا ربطی به شوهر داره ؟؟؟ واقعا برام قابل درک نیست

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

اصلا نینی سایت رو باور ندارم اصلاااا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگخا متفاوته

ممکنه یکی کتک هم بخوره ولی حس خوشبختی داشته باشه

کسایی ک براشون خیلی عجیبه نباید تو اون تاپیکا نظر بدن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

تو دنیا متاسفانه هر چیزی ممکنه

امیدوارم همش دروغ باشه چون تصورشم وحشتناکه... حاضرم از تنهایی بمیرم اما چنین آدمایی نزدیکمم نیان، چه برسه به ازدواج و زندگی مشترک باهاشون

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یکم که از شهرهای بزرگ دور بشی مستقیم پرت میشی توفرهنگ سیصدسال پیش مردسالاری زن ستیزی توسری خوری 

باورت نمیشه برو یه سر به شعبات دادگاه خانواده بزن  ببین چه خبره بعدش شرح قتل های ناموسی روبخون 

خانواده های متعصب ومتحجر رو ببین که دختر سی ساله شاغلشون هنوز جرات نداره دوروز با تور بره سفر البته خودزن ها مردسالاری رو با تربیت نسل به نسل گسترش میدن الان اگاهی ها بالا رفته امیدواری های زیادی هست که  نسل متحجرها زودتر منقرص بشه 

کل کشور که محیط دوروبر ما نیست متاسفانه جهان سوم جهنم زن هاست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

واقعیت جامعه است عزیزم بعضی ها حقیقت رو میگن بعضی هام برای پربازدید شدن این کارو میکنن 

همه که نرمال نیستن همه قشری در جامعه وجود داره پس این همه خانم در حال متارکه از کجا میان؟

من وقتی که کسی پست میگذاره که بساز با سیاست خرش کن دلبری کن خودتو لوس کن حالم بهم میخوره 

واقعیه طرف گروه زنونه عضو نمیشه میگ شوهرم گیر میده یواشکی باید بیاد اینستا که خوبه

وای خب این خیلی بده بعد احترام به حریم خصوصی و آزادهای فردی چی میشه

چون ی سری ها خانواده حمایتگر ندارن.. خانوادشون بدتر از شوهرشونه.. پس ترجیح میدن با شوهرشون بمونن و ب ...

یعنی واقعا ممکن یک خانواده از بچه هامون حمایت نکن خیلی وحشتناک 

ن بابا حقیقت ندارن مگ میشه همه مردا بد باشن بعد خانمها خوب ومظلوم وبی گناه مقصر خانمها هم هستن اینج ...

اتفاقن همه مردابدنیستن فقط جنگ روانی ک خوب بلدن بازی میکنن ک زن روبه درجه جنون ببرن بشینن ی گوشه مظلوم بازی دربیارن نه همه مردابدن نه همه زنهافقط بایدجاشون باشی ببینی ازپسشون برمیای