خدا رو شکر بچه نداری العان که اومدی خونه مادرت قشنگ بشین فکراتو کن اگه دوست داری ودرست شدنی هست بر گرد اگه نیست که طلاق بگیر نری بعد با یکی یا دوتا بچه بخوای طلاق بگیری
توی این دنیا دیگه هیچ کس به هیچ کس رحم نمیکنه فقط خودتی با خدای خودت من زیاد خنجر خودرم اعتماد کردمو درمقابل اعتماد فقط خنجر ودرویی دیدم دیگه حتی برادر به برادر خودش هم رحم نمیکنه
بگو دلم برای خونه زندگیم تنگ شده بود،بعدم بتو چه باید به تو جواب پس بدم ،خونه زندگیم هر وقت بخوام میرم هر وقت بخوام میام باید از تو اجازه بگیرم ....زندگی چیزی نیست که باهاش لج کنی..من تا حالا اینقد غرورم شکسته ولی نخواستمزندگیم از دست بدم ...منطقی فک کن ..اصلا هم بهش لازم نیست بگی دارم میام ..بی خبر برو
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
اینکه من خودمم بخام برم خانوادم تحت هیچ شرایطی نمیزارن....هیچ شرایطی
خوب میخوای چیکار کنی ..منتظری اون بیاد دنبالت ..منت کشیش و باید بکنی ..
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
نه من منت نمیکشم الان اون گوشیمو خاموش کردم اینم وصل میشم به نت مامانم و اینم خاموش میکنم....من منت ...
انشاءالله هرچیزی که صلاحته بشه