همیشه وقتی دعوامون میشد میومد منت کشی ولم نمیکرد البته مقصر خودش بود خیلی بی احساس و پرو تشریف داشت حتی روز دخترم تبریک نگفت هنوز احساس بی ارزشی میکنم بعد آخرین دعوامون دیگه پیگیر نشد اصلا الان یه ماهه گذشته منم از فکرش در نمیام همه طول روز بهش فکر میکنم همش میگم چرا دیگه سراغی نگرفت ازم
همه پسرا همینجوری شدن. کلا عوض شدن. فقط باید بی محلی کنی. جای زن و مرد عوض شده. ولی تو این چرخه گیر نیوفت. کلا بلاکش کن فقط بدونه تو فکرش نیستی بدتر میترسه میاد دنبالت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ینی فک میکنی هنوز تو فکرمه ؟؟؟؟یه وقتایی انقد فکرش میاد تو سرم ک ب خودم میگم اونم شاید درگیر منه
ببین بالاخره آدم هر چقدم بد باشه باز ذهن کار خودشو میکنه. قطعا به یادت میوفته ولی اینکه اون لحظه احساس خوب یا بد داشته باشه رو نمیدونم. ولی در کل پسرا وقتی ببینن تو خوش میگذرونی یا پروفایلای خوشگل میزاری یا استوریای خوش گذرونی یهو میترسن و سعی میکنن برگردن