2777
2789
عنوان

شما باهمچین شوهری چیکارمیکنید

98 بازدید | 5 پست

واسه ی برادرش داره کار میکنه این ماه ۱۳میلیون داده پول بعد۲۰میلیونش مونده شغل شوهرمم خیلی سخته طرف رفته برای زنش بهترین مدل گوشیو خریده زنش پزشو میده به من خیلی به زنش میرسه چرخکرده میخرن مدام برای خونشون بعدشوهرمن  بااینکه من حامله ام نمیگه به برادرش پولمو بده توخونه نصف بیشتر اغذیه ها تموم شده حرفم میزنم میگه گوه خوردم ازدواج کردم یامیگه زیاد حرف نزن عین دیواره شوهرم صبح تاشب توخونه تنهام شب هم میاد فقط میخوابه 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بدون لجبازی و کم کم باید بفهمه زن‌ و بچه ش اولویت هستن 

هرچقدر بخوای با داد و بیداد بهش بفهمونی نمی‌فهمه 

یوقتی با مظلومیت و آرامش بشین باهاش حرف بزن بگو که الان بدنت و بچه ت چه نیازهایی دارید و تنها کسیکه دارید شوهرت هست و مسئولیتش با اونه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون لجبازی و کم کم باید بفهمه زن‌ و بچه ش اولویت هستن هرچقدر بخوای با داد و بیداد بهش بفهمونی نمی‌ف ...

یه برادر دیگه داره بارها بی حرمتی کرده به من وبچه ام وخانوادم وحتی خود شوهرم ولی هرچقدر میگم بابچه هاش حرف نزن میره دوراز چشم من بغلشون میکنه 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بدون لجبازی و کم کم باید بفهمه زن‌ و بچه ش اولویت هستن هرچقدر بخوای با داد و بیداد بهش بفهمونی نمی‌ف ...

به خدا میگم میگه زیاد حرف میزنی وخودشو به خواب میزنه تابحث رو عوض نکن هرچقدر صداش کنم جوابمو نمیده

سلام عزیزم 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن 

تو همون کانال هم که رایگانه میتونی کلی ترفند یاد بگیری و انجام بدی 

خیلیا نتیجه گرفتن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی خواهر جان