2777
2789
عنوان

بچم قسمم میده طلاق نگیرم چه کنم خدایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 96 پست
چرا نفرینم میکنیتو مگه تو زندگی منی ؟انشالله یروز به کار من بیفتی مجبورانه تحمل کنی بفهمی من چی میکش ...

خدا نکنه 

زبونت لال بشه الهی

چه قدر تلخی تو

هر چی هست و نیست سر خودت بیاد احمق

با اینکه احمقی ولی خواهرانه میگم

ببین شما اول خودت تنها یا با پدرش مشاوره هات رو برو وکیلتو ببین تصمیمات رو قطعی با پدرش بگیر

بعد اگر راهی نبود اون طفل معصوم رو در جریان بذار اون هم تحت نظر مشاور

بعد بچه رو اینجوری شکنجه ی روحی بکن

کاش امثال شماها که آنقدر نابالغید این طوری با روح و روان بچه ها بازی نمی‌کردید

می‌دونی سر تصمیمی که خودتم هنوز توش موندی چه اضطراب و فشاری به بچه ی هشت ساله وارد کردی؟

من بیشتر از تو که مادری دلم برای اون بچه سوخت

نفهمی دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خرد میشه بعضیا میگن تحمل کن تحمل کن سکوت کن بمیر اصن، ولی طلاق نگیر بخاطر بچه و فلان

انگار این زن آدم نیس

اینکه یکم دیگه صبر کنه بعد ۹ سالگی طلاق بگیره اوکی

ولی بعضیا با پررویی میگن انتخاب خودته بشین زندگیتو کن

حرف نزنی نمیگن لالی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

دوتاتوت حق دارید خیلی سخته با همنشین بد باشی یه عمر... ولی بنظرت شوهری ک انقد بیخوده و اذیت کار و تورو عذاب میده بعدش ک رفتی بچتو عذاب نمیده؟

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

دختر منم ۷ سالشه

یه لحظه فک کردم تو چنین شرایطی اون این حرفا رو بهم بزنه

قطعا تو اون زندگیه نکبتی میمونم ولی اون و تنهاش نمیذارم🥺🥺

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”