2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میتونی توی دیوار به قیمت  خوبی بفروش  و بزار روش یه مبل نو  رنگ دلخواهتو بخر . اگر خودت هم با دست دوم مشکل نداری از همون دیوار مبل در حد نو زیاد هست بخری . وگرنه که با کوسن و رومیزی و پرده اینا تم خونتو رنگی کن و مبل رو فعلا بیخیال باش. 

میشه؟

نمی‌دونم 

قهوه ای مال من 

کلا تم خونه ام قهوه ای ،کرم هست 

مبلام قهوه ای ،پارکت قهوه ای ،پرده هام کرم و قهوه ای ،دیوار ای وی ام چوب های قهوه ای و کرم 

فرش هام کرم و قهوه ای و سفید 

گوشت هام کرم و قهوه ای 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میشه عکس خونت رو بفرستی ایده بگیرم

صب کن ببینم توی گالری دارم 

الان خونه نیستن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

میشه عکس خونت رو بفرستی ایده بگیرم

عزیزم همین عکس که میزارم تنها عکسی هست که توش عکس خودمون توش نیست بقیه اش عکس من یا همسرم توش هست نمیتونم بزازم این عکس یک نمای یک ذره کلی از خونم رو بهت میدم میزارم زود پاک نیکنم