2777
2789
عنوان

تابستون مضخرف در مرز دیوانگی

267 بازدید | 20 پست

پریروز 20 سالم شد حالم بهم میخوره از زندگی کردن تو این سن هیچ دستاوردی ندارم هییییچی 

نه درس خوندم نه ازدواج کردم نه کار دارم هیچی 

کاشکی یکی بود خلاص میکرد منو از این زندگی نفرین شده 

تا الانشم زندگی با خانواده برام سخت بود از پریروز حس میکنم به شدت بیشتری سخت تر شده 

تو تابستونم که هستیم خیلی مضخرف میگذره و بی برنامه 

برنامه داشتن پول میخواد که متاسفانه من ندارم هیچی ندارم نه پول نه اخلاق نه زیبایی و چهره نه خانواده خوب نه اندام زیبا نه درس نه جایگاه اجتماعی نه توانایی نه استعداذو........ 

بنظرم هرکی که قراره بی پول بدنیا بیاد و جزو قشر متوسط و پایین جامعه باشه همون بهتر که دنیا نیاد مگه اینکه استثنایی باشه و نابغه 

من زندگی در دهه بیست سالگی رو........ 

دلم واسه پدر و مادر بدبختمم میسوزه که من دخترشونم و هیچ منفعتی ندارم براشون 

نمیتونی شاغل شی؟

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته الان درگیر بحران ورود ب دهه جدیدی و بحران فصل

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

خب چرا درس نخوندی

از الان شروع کنی سال بعد دانشجویی

خب بلاخره باید از یه جایی شروع کنی دیگه نه؟

بشین بگو زشتم بدم بیکارم به کجا میرسی؟

همه از صفر شروع کردن عزیزم

من خودم با بدبختی واسه کنکور خوندم با گوشی تست میزدم 

ولی وقتی رفتم دانشگاه انگار یه پله رفتم بالاتر

بعد رفتم شدم‌تکنسین داروخانه درامدم کمه ولی شکر خدا راضیم بهش

الانم درس میخونم که اینده بتونم کار کنم به یه جایی برسم

شروع کن هیجوقت دیر نیست به خدا

چقدر افکارت منفیه🤯😳

این سطح از منفی بودن 

یعنی رو به حوادث و تخریب بیشتر رفتن

بهتره ذهنتا مثبت کنی راستش قبلا تا یکی میگفت ذهنتا مثبت کن فلان کن ورزش کن دلم میخاست بزنم تو دهنش😂ولی من الان به زبان ساده تر برات میگم

ببین تمام روح تو گرفته و به تحرک نیاز داره 

تا به سمتی بره که میخای اما تو اونا همون جور ثابت نگه داشتی ورزش میتونه  این تلنگر را ب روحت  و چاکرهای بسته شده بزنه و اگر موقعه ورزش به خوب ترینها فکر کنی یهو روحت میره سمت 

بهتر شدن و کم کم راهت عوض میشع

مطالعه کتابهای مفید و پرفروش برای ذهنت عالیه

همه چیز از ذهن تو شروع میشه 

به یاد داشته باشه 

رونالدو یک ته غذا خور مفلوک بود ک مادرش برای سقط کردنش همه تلاششا کرد 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
خب چرا درس نخوندیاز الان شروع کنی سال بعد دانشجوییخب بلاخره باید از یه جایی شروع کنی دیگه نه؟بشین بگ ...

زشت نیست سال دیگه همه وارد دانشگاه میشن در حالی که 18 سالشونه یعد من تازه 21 سالمه 

یعنی منو و دتتر خالم که 3 سال تفاوت سنی داریم در یک سال وارد دانشگاه میشیم

زشت نیست سال دیگه همه وارد دانشگاه میشن در حالی که 18 سالشونه یعد من تازه 21 سالمه یعنی منو و دتتر خ ...

نه زشت نبست اینا همش بهونه هست ما توی کلاس خودمون یه سریا رو دارم بالای ۲۵ سالشونه 

درستو بخون مدرک بگیر بعد برو کار کن بهونه الکی هم نیار 

زشت نیست سال دیگه همه وارد دانشگاه میشن در حالی که 18 سالشونه یعد من تازه 21 سالمه یعنی منو و دتتر خ ...

کی‌تعیین میکنه زشت‌چیه؟ من‌میرم کلاس خیاطی‌من ۲۸ سالمه هم کلاسیم ۶۰ سالشه.ینی بیاد بگه زشته.مگه تو‌کتاب نوشتن ۲۱‌سالگی‌رفتن‌دانشگاه ممنوعه.بهونه نیار.قرار نیس حتما زیبا باشی تا موفق بشی.تلاش چ‌ربطی ب زیبای داره