2777
2789
عنوان

کاش میشد منم میرفتم قهر خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 85 پست
اووووو ☹خوب درکت میکنم احساس بی ارزشی به ادم دس میده خسته کسل میشه از همه چیز

😔💔

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

عزیزم کلاس همسرداری تنها مسیر آرامش شرکت کن فکر کنم ۳۰۰ تومن هزینش باشه الانم اتفاقا توی تخفیف هستن ...

اسمشو بفرست اما همسر من ارزشش رو نداره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم برم مرگ ی بار شیون ی باریا خونه ام دور میشه(واحد رو به روی خونه باباش ایناییم)یا جدا میشم

یعنی بارفتنت حرفتو قبول میکنن؟میتونی بدون رفتن مشکل رو به پدرمادرت بگی اونا باهاشون صحبت کنن یا قبول میکنن یانه

تا حالا چجور امتحان کردی ک سر عقل بیاد حرف زدی خودتو ناراحت نشون دادی بی اهمیت دادن چی ؟

توضیح دادم 

ناراحت شدم 

نتیجه ی کارا رو براش گفتم 

محبت کردم

گفتم تو شوهر منی تو مرد منی تو باید تصمیم بگیری

گفتم حریم خصوصی لازمه 

مشاوره رفتم 

مشاوره گرفتم و...

یعنی بارفتنت حرفتو قبول میکنن؟میتونی بدون رفتن مشکل رو به پدرمادرت بگی اونا باهاشون صحبت کنن یا قبول ...

خب جواب نمیده 

مطمئنم 

و فقط خودمو آزار میدم

وگرنه سر اینکه چیزی خریدم و نشون دادم به مامانم،شوهرم خون به جیگرم می‌کنه چ برسه ب اینکه اینا رو بگم 

توضیح دادم ناراحت شدم نتیجه ی کارا رو براش گفتم محبت کردمگفتم تو شوهر منی تو مرد منی تو باید تصمیم ب ...

دیگ از حرف زدنا گذشته 

بچه دارین؟

به خودش بگو ک من دیگ نمیتونم خیلی سعی کردم قانعت کنم ماهم زندگی داریم اگه تو واسش احترام  نمیزاری پس نباید انتظاری ازم داشته باشی میرم خونه بابام ک راحت تر بتونی خراب کنی 

خب خودت این حریم رو درست کن برای زندگیت باید بجنگی وگرنه هیچ زندگی ای بدون مشکل نیست

درست کردم ولی همه کار می‌کنن ک سر منو شیره بمالن

تاحالا وسط کار مرخصی ساعتی نگرفتی بیای خونه ببینی تو خونت هستن چون انتظار نداشتن که برگردی 

درست کردم ولی همه کار می‌کنن ک سر منو شیره بمالنتاحالا وسط کار مرخصی ساعتی نگرفتی بیای خونه ببینی تو ...

همونجا زنگ میزدی قفل ساز میگفتی بیاد قفل درو عوض کنه تا بفهمن فضولی ینی چی

دیگ از حرف زدنا گذشته بچه دارین؟به خودش بگو ک من دیگ نمیتونم خیلی سعی کردم قانعت کنم ماهم زندگی داری ...

آره بچه دارم 

بخاطر بچه ام می‌خوام این کارو کنم 

ی مدت خوب شده بود فک کردم آدم شده همش اصرار داشت بچه دار بشیم

بعدش باز همون آش و کاسه 

مادر بچه من منم ن مادرشوهر و پدرشوهرم