2777
2789
عنوان

کاش میشد منم میرفتم قهر خونه بابام

855 بازدید | 85 پست

خیلی دلم میخواد بخاطر یک سری مسائل این کارو کنم 

حقمم هست 

اما میترسم از خانواده شوهرم 

ک احترام پدر و مادرم رو نگه ندارن 😔

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

مشکلت چیه خانومم

خیلی چیزا 

دخالت 

بی عرضگی شوهر 

نداشتن حریم خصوصی و...

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر بدترین راه حل هستقهر واسه وقتیه ک بخوای جدا شی دیگه،ادم بالغ ک قهر نمیکنه(نظر شخصی)

دقیقا منم همین نظرمه 

و فک نکنم این زندگی درست بشه 

از قهر منظورم اینه که بذارم پدر و مادرم وارد قضیه بشن

آره منم موافقمباهمدیگه مشکلاتتونو‌ حل کنین قهر نکنین

نمیشه...

بس که تلاش کردم 

بس که گریه کردم 

دیگه نا ندارم 

دقیقا منم همین نظرمه و فک نکنم این زندگی درست بشه از قهر منظورم اینه که بذارم پدر و مادرم وارد قضیه ...

نکشش به خونواده خودت حلش کن

کشیدن دعوا ب خونواده چ بخوای چ نخوای ب سری احترامارو از بین میبره

منم از انقدر از خانوده شوهر و خود شوهر ناراحتم ک میخام یه هفته ای واس عصاب اروم کنم برم اما نمیزاره ...

خیلی تلاش کردم خواهر خیلی 

نمیشه 

تا وقتی تصمیم گیرنده ی زندگیم مادر و پدرشن ن خودش .هیچی درست نمیشه 

نکشش به خونواده خودت حلش کنکشیدن دعوا ب خونواده چ بخوای چ نخوای ب سری احترامارو از بین میبره

نمیشه 

تلاش کردم و نشد 

من دیگه دلم ادامه این زندگی رو نمی‌خواد 

دقیقا منم همین نظرمه و فک نکنم این زندگی درست بشه از قهر منظورم اینه که بذارم پدر و مادرم وارد قضیه ...

قهرجواب نیس!من رفته بودم ولی خانواده اون شرایط باز اختیارو میزارن دست خودت که خودت تصمیم بگیر 

دوباره مجبوری برگردی خودت با مشکلات بجنگی

قهرجواب نیس!من رفته بودم ولی خانواده اون شرایط باز اختیارو میزارن دست خودت که خودت تصمیم بگیر دوباره ...

من میگم برم 

مرگ ی بار شیون ی بار

یا خونه ام دور میشه(واحد رو به روی خونه باباش ایناییم)

یا جدا میشم

خیلی تلاش کردم خواهر خیلی نمیشه تا وقتی تصمیم گیرنده ی زندگیم مادر و پدرشن ن خودش .هیچی درست نمیشه

اووووو ☹

خوب درکت میکنم احساس بی ارزشی به ادم دس میده خسته کسل میشه از همه چیز 

نمیشه...بس که تلاش کردم بس که گریه کردم دیگه نا ندارم

عزیزم کلاس همسرداری تنها مسیر آرامش شرکت کن فکر کنم ۳۰۰ تومن هزینش باشه الانم اتفاقا توی تخفیف هستن 

باور کن خیلی کلاس خوبیه کانال نتیجه هاش هم هست ک خانومها راضی بودن ک رایگانه اول اونو بخون اگه خواستی بعد داخل کلاس شرکت کن توی ایتا هستش میخوای برات بفرستم