2821
2789

یعنی اگر همسر یا معشوق ادم فوت بشه 

تحمل دردش راحت تر از خیانت هست

توی خیانت خوده ادم هم میمیره و فقط مرده متحرک هست

نظر؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

موافقم دقیقا انگار ادم عزیزی رو از دست داده دنیا به آخر رسیدهانگار خیلی حس بدیه ادم دیوونه میشه 

کسایی که خیانت دیدن دست به قتل میزنن واقعا دست خودشون نیست خودمم تجربه کردم

من خودم گلم کود بیارین

اگه قرار باشه بین اینا دوتا باشه من خیانت رو انتخاب میکنم چون راحت تر میتونم کنار بیام و ی شخصیت دارم ک یهو هچی برام مهم نیست

وای مرگ اصلا دیگه خودم میکشم  اتقدر حرص میخورم

خدایا من بهت ایمان. اعتقاد. و اعتماد دارم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه قرار باشه بین اینا دوتا باشه من خیانت رو انتخاب میکنم چون راحت تر میتونم کنار بیام و ی شخصیت دار ...

منم فکر میکنم شخصیتا خیانت رو راحت تر تحمل کنم تا مرگ

خدایی نکرده همسر خیانت کنه همه جا آبروش رو میبرم و جدا میشم همون لحظه هم دلبستگی دیکه بهش ندارم 

اسی گرامی تایپیک تون خیلی طولانی حرف توش داشت با همین یکی دوخط اگه قابل گفتن بیان کن تا شاید جلو یک اتفاق بدتر گرفته بشه یه تصمیم غلط تر نگیری کسانی هستن تجربه تلخ مشابهی دارن بعضیا این چالش رد کردن بهتر حرف بزنی

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)