2777
2789

عناب هم براش دم کن خونسازه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی 

حریره بادام هردوشونو با اب بپز

سوپ با هویج سیب زمینی کدو با اب گوشت یا مرغ

پوره سیب و سیب زمینی

سرلاک

موز شلیل هلو 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول با فرنی ارد برنج شروع کن بعد چند روز بهش بادوم بزن بعد خرما بزن بعد اجیل رو حسابی پودر کن و بزن براش کاچی بپز تخم مرغ اب پز و سیب زمینی پوره کن کره و شیر بزن سوپ جو بپز و میکسش کن و تو غذاش اب قلم بزن کره و روغن محلی بزن گوشت گوسفند بذار تو شیشه با پیاز شیره کش کن بهش بده  وقتی بچت وزن نگرفته از اخر ۴ ماهگی میتونی غذا رو شروع کنی 

اگه خیلی رو تغذیه اش حساسیت میتونی ببری تحت نظر متخصص تغذیه هم برنامه غذایی میده هم ویتامین های لازم

منم دخترم از دوماهی شیر خودمو نخورد حتی شیرخشک هم نمی‌خورد با قطره چکان بهش شیر میدادم

ولی تحت نظر متخصص تغذیه ی کودکان بود هر سه ماه می بردم چکاپ برنامه غذایی و مولتی ویتامین میداد

مثلا یه بار ویتامین امگا ۳ میداد سری بعد یه چیز دیگه میداد

اگه مرکز بهداشت متخصص تغذیه داری میتونی اونجا هم ببری

اول با فرنی ارد برنج شروع کن بعد چند روز بهش بادوم بزن بعد خرما بزن بعد اجیل رو حسابی پودر کن و بزن ...

آجیل فقط بادوم مجازه بقیش بعد از هشت ماهگی مجازه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسته از پایان هشت ماهگی مجازه

این نظر شماست من دو تا بچه دارم مگه میخواد پسته درسته بده به بچه ؟؟ اسیاب شده داخل غذا مشکل نداره به جز مواد حساسیت زا مثل بعضی مرکبات و عسل و چند تا چیز دیگه همه چی با تست حساسیت میشه از ۶ ماهگی داد 

این نظر شماست من دو تا بچه دارم مگه میخواد پسته درسته بده به بچه ؟؟ اسیاب شده داخل غذا مشکل نداره به ...

از قضا این نظر شماست چون شما دادین قرار نیست درست باشه دادنش وقتی دکتر به من میگه فعلا بادوم مجازه تا هشت ماهگی پس حرف اون برا من سنده نه کسی که به دوتا بچش تو غذاش اسیاب کرده داده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از قضا این نظر شماست چون شما دادین قرار نیست درست باشه دادنش وقتی دکتر به من میگه فعلا بادوم مجازه ت ...

منم تحت نظر دکتر اتفاقا نه از ۶ ماهگی بلکه از ۴ ماهگی شروع کردم نکنه سمت شما فقط دکتر هست؟؟منم برای اسی که سوال کرد جواب دادم اونم خودش عقل داره دیگه میسنجه