2777
2789
عنوان

92 بازدید | 8 پست

دیشب اصلا نخوابیدم از بس بهش فکر کردم،، دیروز صبح رفتم سونو واژیتال برا طول سرویسکسم گفت پسره بعدازظهر جواب ازمایش سلفریم اومد گفت دختره،، ب رییس ازمایشگاه گفتم گفت شاید بند نافشو اشتباه دیدع وگرنه برا جنسیت خطا نداره،، 🤕🤦🏻‍♀️

دوست داشتی پسر باشه؟ آزمایش درست تره، چقد شد هزینه آزمایش، چقد طول کشید جوابش؟ منم خیلی عجله دارم برای جنسیت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من حس ششمی ها، سر کتاب باز کردم، یکی هم هست تو اینستا از حالت ها میگه خیلی هم رضایت داره همش میگ دختر

منم دوست دارم پسر شه،البتع اول سالم بعدا پسر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست داشتی پسر باشه؟ آزمایش درست تره، چقد شد هزینه آزمایش، چقد طول کشید جوابش؟ منم خیلی عجله دارم بر ...

ن اتفاقا خیلی دوست دارم دختر باشه،،  هزینش8تومن،، هم گفت 2هفته طول میکشه ک سر ده روز جوابش اومد،، من برا جنسیت نرفتم ان تیم مشکل ریسک داشت ک سلفری دادم 

ن اتفاقا خیلی دوست دارم دختر باشه،، هزینش8تومن،، هم گفت 2هفته طول میکشه ک سر ده روز جوابش اومد،، من ...

ان شالله بسلامت زایمان کنی عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40