2777
2789
عنوان

النگو خریدم دلمو زدن

649 بازدید | 46 پست

بچه ها بخوام عوضشون کنم ۶ تومن ضرر میکنم.چکار کنم.یه هفتش خریدم.اصلا دلم زده شد.دلم چیزای شیکتر میخواد.اصلا شاید دستبند النگویی یا تک پوش.اخه اصلا النگو نمیندازم اینم از بس شوهرم گفت النگو بزار.برداشتم.الان نمیزاره عوضشونم کنم.پولشم کلی با بدبختی جمع کرد برام

خدایا مددی...

ننداز دستت بزار تو گاو صندوق ب عنوان سرمایه

کلا النگو قشنگ نیست هرمدلی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم من سالیان ساله طلا میخرم 

هر مدل دستبند بگی 

بهترین انتخاب النگو هست 

توجهی به این حرفا نکن که قدیمی شده کسی نمیندازه 

مطمئن باش پولشو ندارن بخرن بندازن 

از نظر استحکام ماندگاری النگو عالی ترین انتخاب 

ده سال بنداز آخ نمیگه 

من هر دسبندی خریدم حتی النگو دستبندی به غلط کردن افتادم همشون خراب میشن و میشن میلیون ها ضرر 

احساسی تصمیم نگیر هم برای سرمایه عالیه هم استفاده 

امن ترین انتخاب هست النگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننداز دستت بزار تو گاو صندوق ب عنوان سرمایهکلا النگو قشنگ نیست هرمدلی

مشکل همینه من نمیندازم اصرار داره بنداز.اونم النگووو.کلا زنای خانوادشون و سنتشون النگو تو دست زنا زیاده.برا همین میگه تو دست و بالت خالیه فقط جمع نکن

خدایا مددی...
مشکل همینه من نمیندازم اصرار داره بنداز.اونم النگووو.کلا زنای خانوادشون و سنتشون النگو تو دست زنا زی ...

من باشم نمیندازم

دستبند خوب بخر

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزم داستان ملا نصر الدین و پسرش و خرش رو بخون تا بفهمی تکلیفت چیه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

عزیزم داستان ملا نصر الدین و پسرش و خرش رو بخون تا بفهمی تکلیفت چیه

🤣🤣🤣🤣اره بلدم.میدونی خودم انگار از طرحشون زده شدم.امروز رفتم بازار زرگرا چیزای خوشگلتر دیدم طرحشون دلمو زد

خدایا مددی...