2777
2789

خب من با ی پسره اشنا شدم ینی پسر همسایمونه ی جورایی هم فامیل دور بعد این از وقتی ۱۷سالش بود منو میخواست بم پیام داد منم همش سربالا جواب میدادم اخرشم بلاکش کردم بعد این چن سال جدیدا ک میدیمش خیلی داف شده بود مخصوصا ت عروسیا یا جایی میدیدمش بعد روش کراش بودم تا اینکه بم پیام داد الان بیست سالشه وقتی پیام داد جنگ بود بعد همینجوری باهم حرف زدیمو اینا گفت ک منو هنوز دوست دارمو فلان منم گفتم اگ منو میخای بیا خاستگاری این اومد ب مامانم گفت مامانمم گفت ت هیچی نداری هروقت شرایطت اوکی شد بیا دخترمنم سرراهی نیست ک ت خدت اومدی دفعه بعد خواستی بیای با بزرگترت بیا این رف ب مامانش کفت مامانش گفته بود باشه میرم برات خاستگاری بعد ی روز مامانش زنگ زد گف ک پسره من اشتباه کرده و بچگی کرده هنوز هیچی نداره معذرت خواهی کردو قطع کرد برا خاستگاری زنگ نزده بود…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چی بهت بگم ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اسی این مادر شوهرت بشه

خطریه هااااا

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بعد من بهش گفتم این رف با مامانش دعوا کرد ک من این دختره رو میخام باید بگیریش برا من مامانشم بعد کلی بهونه گفت ن داداش بزرگترت میخاد بره خاستگاری هروقت رف ت برو چون ت کوچیکتری بری اون ناراحت میشه اینم گف باش بعد اخلاقشم اینجوری ک ادم منطقیه خیلی دوسم داره خیلی زیاد قربون صدقم میره همش بعد برام همه چی میخره سوپرایزم میکنه ب نظرام احترام میزاره هرچی میگم میگه چشم ولی خب از لحاظ فرهنگی ب هم نمیخوریم ینی ما بالاتریم اونا ی لحجه خاصی دارن بعد طرز فکرشون یکم قدیمیه پوششونم همینطور مثلا عمه هاش و مامانش اینا بنظرتون چیکار کنم باهاش ادامه بدم یان؟

اره خیلی سلیطس میشناسمش

خب دگ

سلیطرو ی سلیطه میطلبع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○