2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چطور بود کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 87 پست
رابطه بوده. پشیمون که نیست همه فهمیدن روم نمیشه پیش هیچکس سرمو بلند کنم. میدونی یه بیخیالی خاصی داره ...

عزیزم ایشون صلاحیت پدر بودن به خصوص برای دختر ندارن 

فرزند دختر با پدر خیانت کار در آینده ذره ای آرامش و اعتماد به نفس نخواهد داشت 

من فکر میکنم تصمیم شما برای جدایی بسیار درسته  

ایشون رفتار درست با زن رو بلد نیست و در آینده به دختر شما به روح روانش آسیب میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زندگی خیلی پیچیده س واقعا. بچه اگه هرروز جرو جنگ باشه بزن بشکن باشه خیلی اسیب میبینه. اگرم ت ...

با حرفات فقط زدم زیر گریه. شما پیش پدرت بزرگ شدی؟؟ البته ببخشید که میپرسم 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

دقیقا حرفات درسته خودمم به اینا فکر میکنم

خط مسیر فکری شما بر اساس گفته هاتون صحیح است 

به خودت باور داشته باش 

اون حسی که ته دلت داری درسته .

افکار و شک ها میان ولی بدون اون حسی که داری  و نتیجه ای که گرفتی عقلانی و صحیح است . شما آدم دنیا دیده ای هستی سطحی فکر نمیکنی و خیلی دقیق برسی کردی و مدت های زیادیه داری سبک سنگین میکنی .

خط مسیر فکری شما بر اساس گفته هاتون صحیح است به خودت باور داشته باش اون حسی که ته دلت داری درسته .اف ...

آره حرف امروز و دیروز نیست نزدیک ۷ ماهه دارم فکر میکنم شب و روز 

عاقلانه تصمیم بگیر ابجی تورقران خیانت اگ یبار باشه ج اشکال داره بشینی حرف بزنین آیند بجه هات میرن کجا ب همه جی فک کن دوست دارم انشالله بهترین تصمیم با یاری خدا بگیری

عاقلانه تصمیم بگیر ابجی تورقران خیانت اگ یبار باشه ج اشکال داره بشینی حرف بزنین آیند بجه هات میرن کج ...

عزیزم شما متاهلی ؟ درکی از اینکه چرا مردا خیانت میکنن داری؟ خیانت یک بار چه اشکالی داره؟!!! لطفا نسخه نپیچ با این سطح افکارت فقط برای دنیای تو سر خودت جواب هست

یه مشاور خوب پیدا کن  و خوب فکراتو بکن.  زن عموی من طلاق گرفت. خیلی هم اصرار داشت ب طلاق    بچه شم دختر بود برد پیش خودش.   گفت مامانم نگهمون میداره      سر شش ماه نشد عموم زن گرفت. مادر    زن عمو    قبلی اومد ب ما گفت ماتوقع نداشتیم فورا زن بگیره.  باید میومد زنشو برمیگردوند. بچه شون دربه دره.  خب این تااینجا. زن جدیده اصلا نذاشت شوهرش بابچه ارتباط بگیره و قدغن کرد.   مادر. چندسال نشست بچه رونگه داشت. ولی فشار بهش میومد.  میگفت. نمیتونم ازدواج کنم بابچه.  یا چرا خرج نمیده فلانی. یا نمیدونم سرخود شده. حرف گوش نمیده بچه.   یامیگفت دیگه نمیتونم نگهش دارم مسئولیت ش زیاد شده.  یروزم خبراومد اردواج کرده. کلا رفته یه استان دیگه.  واین دختر طفلی کلا موند خونه مادربزرگش. خدامیدونه داره چیا تحمل میکنه💔

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

عاقلانه تصمیم بگیر ابجی تورقران خیانت اگ یبار باشه ج اشکال داره بشینی حرف بزنین آیند بجه هات میرن کج ...

نمیدونم دقیق چند بار بوده ولی من حتی اگر یه بار هم بوده باشه نمیتونم ببخشم ۷ ماهه دارم کلنجار میرم با خودم. دخترمم بهم میده 

عزیزم شما متاهلی ؟ درکی از اینکه چرا مردا خیانت میکنن داری؟ خیانت یک بار چه اشکالی داره؟!!! لطفا نسخ ...

بخدا من چه یه بار باشه چه صد بار نمیتونم ببخشم چون خودم صدمو گذاشتم توی زندگی براش حقم این نبود 

با حرفات فقط زدم زیر گریه. شما پیش پدرت بزرگ شدی؟؟ البته ببخشید که میپرسم

من سالها هیچکس نخواست نگهم داره. نه مادر خواستم نه پدرم میخواست. هردو ازدواج کردن. من موندم خونه پدر بزرگ.خیلی شلوغ و  درهم برهم بود. چون ۱۱بچه داشتن که بیشترشون ازدواج کرده بودن. و هرکدوم ۴بچه داشت که همیشه اونجا بودن.  جاخواب بزور گیر میومد.   از ۹سالگی هم رفتم استان دیگه کلا زیر دست نامادری.  خدا بهتر میدونه چیا ازسر گذروندم.  گرگ بیابون نبینه

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

یه مشاور خوب پیدا کن و خوب فکراتو بکن. زن عموی من طلاق گرفت. خیلی هم اصرار داشت ب طلاق بچه شم د ...

اصلا اصلا به ازدواج دوباره فکر نمیکنم. خودم خونه دارم ولی چون بچم کوچیکه نمیتونم فعلا سر کار برم این مسئله رو نمیدونم چی کار کنم