2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چطور بود کمکم کنید

843 بازدید | 87 پست

سلام لطفا راهنماییم کنید اونایی که جدا شدین بعد طلاق زندگی چطور بود از آینده میترسم تجربه ای دارین بگین 

نصیحتی هست بگین ممنونم 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم تجربه طلاق ندارم عزیزم ولی خواستم بگم ترس داره طبیعیهولی مثل تولد دوباره اس مطمئن باش اگه وق ...

اطرافيان کسی بوده زندگیش خوب شده باشه؟

حرف دوستمون اهو خوب بود من طلاق گرفتم خیلی خیلی اولش سختی کشیدم خودکشی کردم بدبختی کشیدم فرهنگ ما اینجوری بود یکم غیرتی بودن نزاشتن مستقل بشم ولی آلات دیگ قبول کردم مشکلاتو شغل آرایشگری دارم خیلی عالیست و درسم میخونم حالا سنم ۲۳ هس بچ ندارم ولی درکول اگ کسی باشه ساپورت کنه عالیه نباشه هی بمون پیش شوهرت

عزیزم ب خیلی چیزا بستگی داره.  مشکل ت چیه.  بچه داری نداری.  خانواده حامی داری.   شغل تحصیلات مالی ثروتی داری. یانداری.   بعدش دوباره همه هم و غم ت ازدواجه یانه.  دیگه برات مهم نیست.   نمیشه یه نسخه براهمه پیچید

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

حرف دوستمون اهو خوب بود من طلاق گرفتم خیلی خیلی اولش سختی کشیدم خودکشی کردم بدبختی کشیدم فرهنگ ما ای ...

از نظر مالی تقریبا مشکلی ندارم پدر و مادرم حمایت میکنن از حرف مردم از تنهایی بزرگ کردن بچم میترسم بیشتر نگرانم ولی این وضعیت هم نمیتونم تحمل کنم دیگه تصمیمو گرف

عزیزم ب خیلی چیزا بستگی داره. مشکل ت چیه. بچه داری نداری. خانواده حامی داری. شغل تحصیلات مالی ث ...

مشکلم خیانته. بچم دارم. پدر و مادرم هم حمایتم میکنن