2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بیمه نیستی،خب بیمه سلامت کن،نود درصد هزینه تو پرداخت میکنه.

بیمه که هستم،تکمیلی هم دارم

اما خواستم بدونم،که اگر دکتر با بیمارستان طرف قرارداد کار نکنه،چقدر پول باید داد

بیمه که هستم،تکمیلی هم دارماما خواستم بدونم،که اگر دکتر با بیمارستان طرف قرارداد کار نکنه،چقدر پول ب ...

خب خیالت راحت.برو عمل کن.کاملا رایگان هست.دکتر مغز و اعصاب عمل کنه بهتره تا دکتر ارتوپد.البته بیمارستان ریسک نمیکنه و این عمل رو به دکتر مغز و اعصاب میده‌.

۲۰۰ ملیون یعنی نصف یک پراید قراضه خیلی نیس پول ها بی ارزش شده

خب برام عجیبه،چون تو ذهنم عمل های زیبایی و غیرضروری معمولا گرونترن،مثلا بگی عمل لیپو ۵۰۰ میلیونه تعجب نمیکنم.

اما عمل‌هایی ازین قبیل که واجب و درمانی هستن شوکه شدم از قیمتش

خب مثلا با تکمیلی چقدر کمتر میشه؟تکمیلیمون سیناست،پوشش خوبی داره..

اگه تکمیلی خوبیه و با دکتر و بیمارستان طرف قرارداد باشه باید هیچی نگی ن ولی میگیرن پول زیر میزی دکتر که اونم بستگی به نظر دکتر داره

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

خب خیالت راحت.برو عمل کن.کاملا رایگان هست.دکتر مغز و اعصاب عمل کنه بهتره تا دکتر ارتوپد.البته بیمارس ...

رایگان؟؟؟؟

شهر عجیبیه😂🤣

ممنونم از جوابت عزیزم❤️🫂

راستش همسرم باید عمل کنه❤️مرسی از راهنماییت