2777
2789

یکی از خونه هایی که توش زندگی کرده بودیم رو خیلی دوست داشتم، خییییلی ها.

مجتمع ثامن بود.

خیلی دوسش داشتم.

خواب تکراری ام اینه که میبینم رفتیم خونه ثامن رو خریدیم ،با شوق میرم در کمد دیواری هاشو باز میکنم ، آشپز خانه رو نگاه می کنم میرم تراس و حمام رو نگاه می کنم و خوشحالم که دوباره اومدیم این خونه.

میگم ببین بالاخره اومدیم خونه ثامن .

همیشه هم همینو تاکید می‌کنم به خودم ببین همیشه خوابشو می دیدی بالاخره اومدی همین خونه که دوسش داشتی 

اینقدر قدیمی ام که دو تا کاربری های قبلمو فراموش کردم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ترسناک😰

خیلی

تازه من بچم بودم حتی صحبت این چیزام نبود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

راستی ما قبلا چندجا مستاجر بودیم.ولی من همش یکی از اون خونه هارو توی خواب میبینم.اصلا اونجارو دوست ندارم.میگم چرا من اومدم اینجا.یه بار هم خواب دیدم اونجا طلسم چال کرده بودن و مردم درش آوردن و باطلش کردن.من اتفاقات ماورایی زیاد برام پیش اومده.بیشتر هم خواب اون خونه رو میبینم.

خوابای من😂البته یه خواب دیدم ازدواج کرده بودم همون لحظه که شوهرم صورتشو برگردوند یکی بیدارم کرد😑ول ...

منم امروز خواب دیدم عروسیمه خیلی حس بدی داشتم منم شوهرمو ندیدم