2777
2789
عنوان

یه نابینا توی خیابون دیدم دلم گرفت

140 بازدید | 21 پست

توی بخش بی ار تی یه نابینا دیدم با عصاش آروم آروم می رفت راه رو بند آورده بود و بقیه عصبی بودن بعدم رفت خورد به میله ها اما هیچکس کمکش نکرد و سعی داشتن زود برن به اتوبوس برسن خیلییی دلم گرفت چرا آدما اینجورین؟ چرا دنیا اینجوریه که یه آدم باید نابینا و تنها باشه😭😭برای یه سرباز هم خیلی ناراحتم که نمیشه دلیلشو بگم وگرنه تعلیق میشم ای خدا عجب دنیایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بعضیا خیلی نامرد تره واقعا انصاف نیس اینهمه بدبختی

بله برای بعضیا زندگی خیلی سخت‌تره. منم خیلی غصه‌ی بقیه رو می‌خورم، آدما، بچه‌ها، حیوونا... واسه همین بچه‌دار نشدم، چون دنیا به نظرم زیبا نیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
بله برای بعضیا زندگی خیلی سخت‌تره. منم خیلی غصه‌ی بقیه رو می‌خورم، آدما، بچه‌ها، حیوونا... واسه همین ...

وای چقد طرز فکرت شبیه منه اخه منم میگم بچه نیارم چون دنیا خوب نیس از طرفی برای حیوونا هم خیلی غصه می خورم و درکشون می کنم

وای چقد طرز فکرت شبیه منه اخه منم میگم بچه نیارم چون دنیا خوب نیس از طرفی برای حیوونا هم خیلی غصه می ...

ولی خیلی بده آدم غصه‌خور باشه، از طرفی دست خود آدمم نیست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ما که این چیزا رو درک می کنیم درد و رنج زیادی تحمل می کنیم

بله خیلی، حتی اگه کنترلش نکنیم ممکنه به بیماری روحی هم مبتلا بشیم

ولی بازم ترجیح میدم آدم با درکی باشم اخه بعضیا بلانسبت خیلی گاون و هیچی حالیشون نیس

خوش به حالشون والا 😁