2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز 13صفر به نیت خونه دار شدن یه جاکلیدی بخرمن سال قبل اینکارو کردم ث در کمال ناباوری قبل از عید خون ...

پارسال همه اینکارو میکردن واقعا میگی؟ 

اخه خنده دار نیست؟ 

تعریف کن چطوری خونه خریدین

این میتونی بک کاغذ بیاری کمی آداب داره ها انجام ندین 

چون خودم دقیق به یادم نیست 

یک ۴ خونه رسم میکنی 

و کلمه یا باسط رو مینویسی صفت های خداوند و خیلی خیلی تاثیر میگذاره در زندگی ما 

و باید با اعمال باشه اما تاریخش مهم نیست 

فک کنم بک چیز اینطوریه اگر این توی کتابی چیزی گیر اوردم حتما دستورشو میفرستم 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

ذکر یامهدی ادرکنی هرروز 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
این میتونی بک کاغذ بیاری کمی آداب داره ها انجام ندین چون خودم دقیق به یادم نیست یک ۴ خونه رسم میکنی ...

فقط برا خونه جوابه برا شاغل شدن چی؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

فقط برا خونه جوابه برا شاغل شدن چی؟؟

برای رزق و روزی اما میگم دستور شو بلد نیستم 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

پارسال همه اینکارو میکردن واقعا میگی؟ اخه خنده دار نیست؟ تعریف کن چطوری خونه خریدین

بخدا جدی میگم

چن سال پیش روز 13صفر اتفاقی رقتم طلا بخرم

چن تا النگو دیدم ولی دو دل بودم که بخزم یا نه یه خانمی بهم گقت من هر سال 13صفر طلا میخرم خیلی خوش یمنه امروز بخر نذار برای روز دیگه، من حرفشو حیلی جدی نگرفتم و رفتیم یه طلا فروشی دیگه و اون روز سه تا النگو و یه انگشتر خریدم، دوهفته بعدش یه جفت النگو دیگه و یه انگشتر دیگه هم خریدم

و اون سال سال پر برکتی بود برام

گذشت تا اینکه پارسال تو اینسنا باز دیدم،به همه هم گفتم روز 13صفر باعمم و داداشم رفتیم نفری یه پارسیان سبک به نیت رزق و روزی و یه جاکلیدی به نیت خونه و من یه ماشین اسباب بازی خریدم

امساا قبل عید تو دیوار الکی میچرخیدم دیدم یه خونه یهدحاب نقلی نو ساخت وسط شهر با قیمت خوبی گذاشته که دوتاکوچه با محل زندگی الانم فاصله داشت

الکی زنگ زدم و رقتم دیدم مامانمم خونمون بود باهم رفتیم

کمی پول داشتم طلاهامم فروختم، 200تومنم وام یهویی تو یه هفته گیرم اومد مامانمم یهدمقدار بهم قرض داد خریدمش

الانم دارم میکنمش دوخاب

ببخشید طولانی شد