2777
2789
عنوان

خیلی جالبه

126 بازدید | 15 پست

خیلی جالبه که تاپیکی که برای مردم غزه زدم زد تایید شد ولی اصلا تو لیست تاپیکام نیست. و بالا نمیاد 

اما تاپیکهای مربوط به خیانت، دوس پسر، روابط خارج عرف و..... به راحتی در نی نی سایت ثبت میشه. 

جهت گیریت عالیه نی نی سایت

چون دعوا میشه و معمولا جز موضوعات ممنوعه هست 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

😔

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرای اینجا آخرین بار نظریه دادن که زمین گسترده اس ومردم فلسطین باید مهاجرت کنن تا نمیرن فقط نفهمیدم میخواست برن جایی پناهنده شن یا مثل جومونگ برن جایی امپراطوری تشکیل بدن 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

چون یه مشت انسان نما گزارش میزنن حالا میگن مردم غزه به ما چه خب باشه! من تاپیک زدم برای سردار حاجیزاده که یه قهرمان ملی ایرانیه اونم گزارش زدن ترکوندن چندبار

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

دوستان تا میتونید سوره فتح. دعای 14 صحیفه سجادیه و دعای توسل رو بخونید. 

قطعا که راهگشاست. ما که دستمون بسته هست فقط دعا دعا دعا

راستی پویش ایران همدل هم هر چی تونستید کمک کنید ظاهرا کمک ها هر چند سخت اما بهشون میرسه

دوستان عکسی که میخوام بذارم رو نمی‌ذارن تایید بشه. عکس یه کودک نحیف بااستخونای بیرون زده هست از غزهن ...

بمیرم برای اون طفل معصوما😭

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

دوستان تا میتونید سوره فتح. دعای 14 صحیفه سجادیه و دعای توسل رو بخونید. قطعا که راهگشاست. ما که دستم ...

حتما✋

امان از بی بصیرتی.... امان

دیگه از بی بصیرتی گذشته اینا خیلی وضعشون خرابه

ببینیم و بمیریم واقعا جایزه. از بس تلخ و دردناکه.

بخدا🥺

بچه ها این دعاها رو هر چند تا تونستید در روز بخونید. یا وویسشو بذارید و گوش بدید. به دیگران هم توصیه کنید. 

با اجازتون تاپیک رو قفل میکنم تا مورد عنایت دوستان واقع نشدم