2777
2789
عنوان

آدمای بی اعتماد بنفس باید بمیرن

112 بازدید | 15 پست

واقعا میگم

آدمی که اعتماد به نفس نداره هیچی نیست

تو هیچ کاری هم موفق نمیشه

به چیزایی که لایقشه نمیرسه

افسرده میشه

بیمار میشه

ترد میشه

با این اوصاف بهتره بمیره دروغ میگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ من 

یه درصد اعتماد به نفس ندارم زشتم نیستم 

امشب همسرم گفت من اگر زیبایی تورپ داشتم روزی ۱۰۰ دفعه خداروشکر میکردم به همسرم گفتم من از موهام تا نوک پام ۵۰۰ تا ایراد میتونم بگیرم

یعنی خنگ تر از من نیست

این احوال خودمه

من برعکس متوجه شدم

دربارش پادکست گوش بده کتاب بخون

البته اعتماد به نفس یه بخشیش ذهنیه بخش دیگه عملی

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

اخ من یه درصد اعتماد به نفس ندارم زشتم نیستم امشب همسرم گفت من اگر زیبایی تورپ داشتم روزی ۱۰۰ دفعه خ ...

دقیقا منم مشکل شما رو دارم

قدم بلنده

خوش تیپ وخوشگلم به گفته بقیه

‌ولی دریغ از یه خورده اعتمادبنفس

همیشه فکروذکرم اینه من از همه مردم جهان بدترم

دقیقا منم مشکل شما رو دارمقدم بلندهخوش تیپ وخوشگلم به گفته بقیه‌ولی دریغ از یه خورده اعتمادبنفسهمیشه ...

منم قدم و تیپ و اینا توش حرفی نیست 

حتی بینیمو عمل کردم ۱ ساله کلی عیب روی بینیم میذاشتم الان هم همه میگن خوبه ولی من حالم بده و مدام به فکر ترمیمم

موهامو رنگ کردم راضی نیستم از خودم نمیدونم چمه همسرم میگه ۱۰ دفعه دیگم روی خودت تغییر ایجاد کنی دوباره میشی من مشکل دارم 

این دقیقا اوضاع واحوال خودمه

درسته که جامعه برای کسی که اعتماد به نفس کافی نداره خیلی بی رحمه و تعداد کسایی که این مشکل رو دارن هم کم نیست

باید روی خودشون کار کنن و خودشون رو توسعه بدن

از ادبیات خوبی استفاده نکردی