2777
2789
و اینکه من این ماه اقدام داشتم و یه بار و تو اینترنت خوندم اگه لقاح صورت گرفته باشه واسه جنین خطرناک ...

اگر نزدیکی داشتی را جلوگیری باشه خوب نیست 

برات صلوات میفرستم مامان بشی

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفهمیدم منظورتوممنون ❤️

حتی اگر نزدیکی داشتی حتما جلوگیری داشته باش

خوب نیست اگر باردار باشی

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
نه اصلا نباید قبلش نزدیکی داشته باشیا حواستوجمع کن ازت هم میپرسن

پس چرا نمیگن به آدم؟ من حتی به دکترم گفتم که این ماه هم تو اقدامم ولی نگفت پس عکسو انجام نده حتی اونجاییم که میخواستم وقت بگیرم بازم گفتم که تو اقدامم و قبلش اگه رابطه داشته باشم مشکلی نداره؟ گفت نه

پس چرا نمیگن به آدم؟ من حتی به دکترم گفتم که این ماه هم تو اقدامم ولی نگفت پس عکسو انجام نده حتی اون ...

چه عجیب ک گفته نه

چون نباید داشته باشی توی نت هم بزنی همینو میگه

حالا مگه داشتی؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

چه عجیب ک گفته نهچون نباید داشته باشی توی نت هم بزنی همینو میگهحالا مگه داشتی؟

یه بار داشتم البته خیلی بعیده که گرفته باشه چون یکی دو روز بعد تموم شدن پریودم بود و بعیده تخمک گذاری داشته باشم

یه بار داشتم البته خیلی بعیده که گرفته باشه چون یکی دو روز بعد تموم شدن پریودم بود و بعیده تخمک گذار ...

حالا دیگه نداشته باش و قبلشم حتما بهشون بگو کی داشتی 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤