2777
2789

ببینید من واسه جوشای صورتم سونو رحم دادم اوکی بود بعد آزمایش هورمون هم دادم پرولاکتین ۱۱۲۰ بود اصلا وقتی فهمیدم نرمالش ۳۳ هست کپ کردم! خیلی ترسیدم زدم تو گوگل زده بود طول عمر این افراد ۱۰ ساله واقعا موندم یعنی چی😐😂 اینم بگم اون روز که آزمایش دادم بشدت استرس داشتم جوری که تو آتیش تابستون از استرس فکم می‌خورد بهم😂 حالا چیکار کنم بازم آزمایش بدم؟ آخه علائم دیگه ای هم ندارم  

علائمت چیه؟ پریودیت عقب نیفتاده؟ قرص خاصی مصرف نمیکنی؟اونوقت م ازمایش دادی شرایط رو‌رعایت کرده بودی؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از شرایط آزمایش نداشتن استرسه و رعایت نشده

بقیه شرایطو رعایت کردی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

علائمت چیه؟ پریودیت عقب نیفتاده؟ قرص خاصی مصرف نمیکنی؟اونوقت م ازمایش دادی شرایط رو‌رعایت کرده بودی؟

میگم علائم خاصی ندارم فقط همون جوشه البته یکم خیلی کم شیر سینه هم دارم. موقع پریود قرص ترنسید میخورم ولی فقط یبار که کم شه 

میگم علائم خاصی ندارم فقط همون جوشه البته یکم خیلی کم شیر سینه هم دارم. موقع پریود قرص ترنسید میخورم ...

برای من بالا بود میگفتن از استرس و ریسپریدونه 

حالا فردا تکرار ازمایشه ببینم چجوری میشه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

منم پرولاکتینم بالاست ،

ببین اولا که باید دو ساعت از هوشیاریت گذشته باشه بری برای آزمایش ترجیحا خوابت کامل باشه استرس نداشته باشی ...

اگر باز پرولاکتینت با رعایت همه اینا بالا بود دکتر سیتی مینویسه از غده هیپوفیز مغز

اینم بگم حتمااااا باید کنترل بشه چون باعث کوری میشه ...

چون جایی تولید میشه که بهش میگن کیاسمای اوپتیک و نقش مستقیم روی چشم ها داره

در خانم ها باعث نامنظمی پریود و ایجاد کیست تخم دان میشه و برعکس اگر کیست داشته باشی باعث پرولاکتین بالا میشه و تیرویید.

منم پرولاکتینم بالاست ،ببین اولا که باید دو ساعت از هوشیاریت گذشته باشه بری برای آزمایش ترجیحا خوابت ...

خب من اون شرط هایی که گفتی رعایت نکردم پس احتمالا واسه همون بوده؟! وای یاخدا کور نشمممم‌ یعنی ممکنه انقدر جدی باشه؟