2777
2789
عنوان

یه مادری که حالش خیلی بده😢

134 بازدید | 11 پست

دخترم سال و ۶ ماهشه حدود ۲ ماهه لکنت زبون گرفته دخترم زیر یک سالگی به حرف اومد دو سالگی داستان بلندتعریف میکرد 

دارم دق میکنم 

گفتاردرمانگر بردم 

روانشناس کودک بردم 

گرمی جات و تخم بلدرچینم میدم بهش 

امگا۳ میدم 

هیییییییییی تو دلم پر درد هست  انگار تیر میزنن تو قلبم 😭😭😭😭

فقط گفتار درمان خوب ببر و اصلا جلسات رو تا پیشرفت و خوب شد تکلم ترک نکن 

برادر زاده من مبتلا شد یکسال زیر نظر بود الان روان و راحت حرف میزنه امسال هم پیش دبستانی می‌ره.

خداروشکر درمان داره

قطره شیوا دکتر خیراندیش هم اگر مناسب سنش هست سفارش بده برای رفع لکنت هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

.

سلام استاد ،ببخشید برای رفع لکنت زبان چه ذکری خوب هست ؟

سلام علیکم بزرگوار

با طهارت کامل و وضو تلاوت کنید و بهتر است پس از نماز قرائت شود و حداقل چهل روز بر آن

مداومت ورزید و هر روز نیز صدقه دهید. نیت کنید برایررفع لکنت زبان اون شخص و آیات زیر رو ۷۰ مرتبه به کاسه ی آب یا شیری بخوانید و بدنید و بدید شخص بخوره تا ۴۰ روز هر روز..شب نباشه

قَالَ رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِى (۲۵). وَيَسِّرْ لِي أَمْرِى (۲۶). وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لَّسَانِى (۲۷). يَفْقَهُوا قَوْلِي (۲۸). وَاجْعَل لَّى وَزِيرًا مِّنْ أَهْلِى (۲۹). هَارُونَ أَخِي (۳۰). اشدُدْ بِهِ أزْرِى (۳۱). وَأشْرِكْهُ فِي أَمْرِى (۳۲). كَی تسَبْحَكَ كَثِيرًا (۳۳). وَنَذَكْرَكَ كَثِيرًا (۳۴). إِنَّكَ كُنتَ بِنَا بَصِيرًا (۳۵). قَالَ قَدْ أُوتِيتَ سُؤْلَكَ يَا مُوسَى(۳۶).

👆🏻👆🏻خیلی،جوابه

.محمد امین احسانیان.

@siyahdune

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

اسی چله حدیث کسا بردار با باور قلبی هر روز سر ساعت بخون..بخدا که لکنت دختر من روز چهلم با همین دعا خود به خود رفع شد...از ته دل و باور قلبی باشه حتما.‌.من با دل شکسته هرروز می‌خوندم نیم ساعت مونده به اذان صبح

من نفهمیدم چند سالشه دخترت؟ تا جایی که دیدم تو بچها لکنت زبان بعلت پیشرفت تفکرشونه وقتی قدرت فکرشون از حرف زدنشون جلو میزنه لکنت میگیرن حساسش نکنی و بهش استرس وارد نکنی دوره ایه خودش درست میشه

دختر منم تو سه سالگی یه چند ماهی درگیر شد

من نفهمیدم چند سالشه دخترت؟ تا جایی که دیدم تو بچها لکنت زبان بعلت پیشرفت تفکرشونه وقتی قدرت فکرشون ...

دختر من دو سال و ۶ ماهشه 

دقیقا اره به همین دلیله 

چقدر طول کشد تا خوب بشه