2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسره چرا اخلاقش اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 27 پست
نمیدونم چرا حس کردم مشکل داره 😐😐😐😐

از چه نظر؟ 

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من اینطوریه دقیقا وقتی هم حرف میزنه به یک گوشه خیره میشه

واقعا من اینقد پسر پررو دیدم واسم عجیبه پسر خجالتی باشه

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بنظرت بپرسم چرا رفتاراش اینجوریه یا زشته؟

به نظرم غیرمستقیم رفتارهاشو حرفاشو زیر نظر داشته باشه ببین خودت به چه حدسیاتی میرسی

بعد بپرس

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تو بی اهمیت باش ببین اون میخواد چه حرکتی بزنه یکم ایگنورش کن ببین قصدش چیه جدیه یا نه

باشه عزیزم ممنون🤍

به نظرم غیرمستقیم رفتارهاشو حرفاشو زیر نظر داشته باشه ببین خودت به چه حدسیاتی میرسیبعد بپرس

همینکارو کردم ولی هنوز گیجم که چرا همچین رفتارای عجیبی داره

اینا دوست داشتنی ترنن

دقیقا چون سرسنگینه زود صمیمی نمیشه خوشم اومد😅

همینکارو کردم ولی هنوز گیجم که چرا همچین رفتارای عجیبی داره

فکر می‌کنم رسما هنوز وارد رابطه نشدین کلا یه سری چیزهای غیرمستقیم بوده صبر کن شاید اگه جدی شد دیگه اینجوری رفتار نکرد شاید نمیخواد تا جدی نشده بقیه بدونن

ولی اگه جدی شد و بعدش هم همش همینجوری بود اونموقع ببین دلیلش چیه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از چه نظر؟

خوب اگر واقعا دوست داره و عاشقه این رفتارش خیلی بی مزس و هیچ دلیلی نداره 

نمیشه گفت خجالتی بهش

خجالتیه باشه ولی دیگع برا عشقش نباید عبایی داشته باشه 

چون با ی خجالتی تو رابطم دارم میگم

و هیچ دلیلی نداره بخواد جلو بقیه بی تفاوت باشه نسبت بهت 😊

تکلیفتونو روشن کنید