2777
2789

این آدمی ک میگم یکی فامیل خیلی نزدیک خیلی خیلی نزدیک 

این آدم ۲۶ یا ۲۷ سالشه

باباش بهش ی خونه ۲۰۰ متری داده 

خودش ی زمین ۲۰۰ متری داره 

ی ماشین      FMC T5 مدل ۱۴۰۳

ی ماشین آریسان مدل ۱۴۰۴ داره 

و شغل آزاد و ماهی ۵۰ تا ۱۰۰ درآمد داره و ب شدت اهل تفریح 

اما خب بد اخلاق 

مودی 

و دو...ست .دختر های متعددی داره

حالا حاضرین با این ادم ازدواج کنین؟

یا اگه فامیلتون باشه چ حسی نسبت بهش پیدا میکنین؟

نه عمرا

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه متاهلم،ولی اگر مجرد بودم صدسال باهاش ازدواج نمیکردم

کسی که صدتا دوست دختر داره قابل اعتماد نیست،قصرو کاخ هم که داشته باشه کنارش احساس آرامش نداری،همش شک داری و اعصاب خردی،به درد نمیخوره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
منکه متاهلم،ولی اگر مجرد بودم صدسال باهاش ازدواج نمیکردمکسی که صدتا دوست دختر داره قابل اعتماد نیست، ...

چ خوب گفتین 

من این ادم رو با دوست دخترش دیدم و کلا دیدگاهت نسبت بهش تغییر کرده انقدر حالم بده ک با این ک یک ماه از این ماجرا میگذره هر شب ک چشم رو هم میزارم ک بخوابم این تصویر میاد جلو چشمم و خواب رو از من میگیره(البته من با این ادم نمیتونم ازدواج کنم جون محرم بهم)و این بیشتر عذابم میده و هر روز یا چند روز یکبار میبینمش

ازدواج که قطعا نه چون گفتی بداخلاقه 

تو ارتباط هم فکر می‌کنم تا یه جایی بداخلاق بدنشون تحمل کنی بعد خسته بشی

البته همون تا یه جاییش رو هم نباید تحمل کنی 

آدم وارد یه ارتباط میشه تا بهتر بشه نه اینکه هی با بداخلاقی یکی حالش گرفته بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نه اینجور ادما سمین

خبر نداری بعده ازدواج قراره نصف دارایش بهت برسه دقیقا همچین ازدواجی چه سودی داره، احتمالا غذا هم پیشش بخوری با منته

فقط یه آدم با ایگوی بالا که  برای همین روابط سریع و زودگذر خوبه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شاید برا زنش خوب بشه در آینده والا با ما ک بداخلاق خیلی کن پیش میاد خوش اخلاق باشه

ممکنه یکی اخلاقش تو رابطه برای همسر یا پارتنرش متفاوت‌تر از رفتارش با بقیه باشه

ولی نمیشه حالت کلی اخلاقش رو در نظر نگرفت به هرحال ریسکه آدم بهتره با این شایدها نره زیر یه سقف 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم