2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت دروغ گو زیاده

230 بازدید | 15 پست

من یه خانم رو دیدم نوشته داشت میگفت سخته زندگی براش

منم گفتم برات دعا میخونم و اینا

رفتم درخواست دوستی بدم دیدم اوایل میگفت شوهرم سربازی رفته و یه سال عقد کردند

بعد اومد نوشته من همسرم خانوم اولش سر زا رفته من سریع قبول کردم و رفتیم سر خونه امون

ببین خیلیا میان اینجا 

دنبال دیده شدن

ولی اعصاب مارو بهم میزنن 

کسی عین من الکی تو این سایت دل نسوزونه

منم دیگه میرم از این سایت

مثل سگ دروغ میگن

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا فضای مجازی همینه، نباید خیلی فکر و ذهنتو درگیرش کنی هزار جور آدم مریض میان و میرن

میگفت من از ۱۸ سالگی بچه همسرم رو بزرگ کردم و همه منو مسخره میکنن بهم توهین میشه

بعد یه جا دیگه من ۲۱ سالمه به زور ازدواج کردم 

یکی از کاربرها دلش برای یک کاربر دروغگو سوخته بود و برنج خونشون رو فروخته بود تا برای اون کاربر پول ...

ببین انقدر مسموم شده 

این خانوم میگفت لباس دخترانه برام بفرستید

شوهرم پول نداره 

بعد نوشته میخوام پسر شوهرم رو ببرم ختنه

واقعا درست میگین الان میخوای راجب یه پزشک سوال کنی اینایی که برای تبلیغ درصد میگیرین میان راجب اون دکتر آنقدر خوب میگین و هی میگن ما فک و فامیل و دوستامون پیشش خوب شدیم یا برای یه تبلیغ محصولی اینقدر دروغ میگن تا ماها باور کنیم 

واقعا درست میگین الان میخوای راجب یه پزشک سوال کنی اینایی که برای تبلیغ درصد میگیرین میان راجب اون د ...

آرههههه حتمااااا دیگه

آخه اوایل موضوع هاش بازخورد نداشت

بعد شروع کرد به داستان درست کردن

مردم چقدررر حامی شدند