تاپیک دیشبم موضوع دعوام با شوهرم رو گرفتم درکل شوهرم اخلاق نداره و عصبیه و زن هارو آدم حساب نمیکنه ، با شوهرم قهر بودم کل شب رو گریه کرده بودم مادرم صبح اومد پیشم تا منو دید گفت چی شده گریه کردی گفتم نه گفت صورتت داره داد میزنه اون نامرد چیکار کرد موضوع رو گفتم گفت دیگه حق نداری یه ثانیه اینجا بمونی جمع کن بریم منو با خودش آورده خونه پدرم مادرم از نزدیک همیشه توهین ها و تحقیر های شوهرم به من رو دیده برای همین از شوهرم نفرت داره الان میگه طلاق بگیر درس و دانشگاه رو ادامه بده بچه ات هم خودم بزرگ میکنم برو درس بخون کار کن دوباره زندگیت رو بساز ، این مرد برای تو شوهر بشو نیس تورو یه آدم تو سری خور و مریض بار آورده همیشه بهت توهین میکنه و سرت داد میزنه توی جمع خانوادش تحقیرت میکنه هیچ وقت آدم نمیشه دل بکن از این زندگی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
دقیقاا چه ترسی؟؟ نکنه مبخوای سایه نحس پدر بالا سر بچه ت باشه که مردم نگننن بچه طلاقه ــخیلی علافه داری بچه ت وسط میدون جنگ بزرگ بشه و فردا بشه یه بیمار اعصاب و روان و همش فکر خودکشی کنه. طلاق نگیر برو تو همون زندان بمون
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏