2777
2789
عنوان

مادرم میگه از شوهرت طلاق بگیر واز این جهنم خلاص شو

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 28 پست
کاش منم حرف مامانمو گوش میکردم الان دوتا بچه دارم شوهرم آدم بدی نیست ها ولی تفاوت فکری داریم عقیدمون ...

منم شوهرم خیلیییی ادم خوب وباایمان وپاکیه اما تفاهم اخلاقیمون ضعیفه هرچند ۲۴ساله ازدواج کردیم ومشکل خاصیم نداریم اما ازدوفرهنگ مجزاهستیم واین عذابم میده

کاربری دوم مادرزن هستم    

آره ولی مادرم بنده خدا خودش درگیره برادرمه که اعتیاد داره و زندگی رو براش جهنم کرده هر روز باهم دعوا ...

یا امام زمان

فک کنم نتونی دووم بیاری

زندگی با فرد معتاد واقعا سخته

ان شاء الله خدا رحم کنه همه ی اونا که درگیرن به زندگی برگردن

وصل به یه مو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم خیلیییی ادم خوب وباایمان وپاکیه اما تفاهم اخلاقیمون ضعیفه هرچند ۲۴ساله ازدواج کردیم ومشکل ...

دقیقا منم 

سرهر چیزی سطح فکر من با اون متفاوته و این اذیتم می‌کنه که همو درک نمی‌کنیم شدم یه آدم بی روح و افسرده و بیخیال 

شوهرم خوبه اما انتخابم یجورایی اشتباه بوده از اول 

خوب وقتی حمایت میشیچرا طلاق نگیری

از بعد طلاق میترسم از آینده چون مادرم اجاره نشین هستش بنده خدا یه حقوق بازنشستگی بابام داره که خرج اعتیاد برادرم میشه نمی‌دونم چیکار کنم

مادرتون باید توازن برقرار میکرد و میدید شما هم حرفتون اشتباه بود

مادرم چون از شوهرم دلخوشی نداره اصلا دلش باهاش صاف نیس شوهرم حتی گاهی به مادرم هم بی احترامی کرده برای همین هیچ جوره حق رو بهش نمیده

دو دلم از شرایط بعد طلاق میترسم نمیدونم

خدارو هزاران بار شکر کن که چنین مادری داری خدا حفظش کنه واقعا فرشته  س 

عزیزم به حرفای مادرت شک نکن هرچی بهت میگه گوش کن ضرر نمیکنی ولی موندنت  تو این زندگی نابودی میکنه 

مادرت جواهرهقدرشوبدون شوهرت اصلا ارزش و لیاقت نداره که بمونی براش

کاش منم حرف مامانمو گوش میکردم الان دوتا بچه دارم شوهرم آدم بدی نیست ها ولی تفاوت فکری داریم عقیدمون ...

تفاوت فکری رو میشه درست کرد اگر آدم بدی نیس باهاش بساز ، منو که میبینی مادرم میگه جدا شو شوهرم واقعا منو مریض و افسرده کرده اعتماد به نفسم رو نابود کرده خیلی وحشیه

برو پیش مشاور تا بتونی تصمیم درست بگیریبا یه دعوا طلاق نمیگیرن ولی با تحقیر و کتک و توهین دائم نمیشه ...

مشاوره اصلا کمکی بهم نکرد و گفت شوهرت هم باید بیاد

یا امام زمانفک کنم نتونی دووم بیاریزندگی با فرد معتاد واقعا سختهان شاء الله خدا رحم کنه همه ی اونا ک ...

مشکل اصلیم همینه نه پولی نه چیزی با یه برادر معتاد فردا خدای نکرده اتفاقی برای مادرم بیفته منو بچه ام کجا بریم 

تفاوت فکری رو میشه درست کرد اگر آدم بدی نیس باهاش بساز ، منو که میبینی مادرم میگه جدا شو شوهرم واقعا ...

میشه ساخت ولی آدم حسرت اینایی رو میخوره ک تفاهم دارن همو درک میکنن 

من خیلی دلسرد شدم آخه هیچ جوره شبیه هم نیستیم 

مشکل اصلیم همینه نه پولی نه چیزی با یه برادر معتاد فردا خدای نکرده اتفاقی برای مادرم بیفته منو بچه ا ...

نقدو بگیر نسیه رو گل نکن

اگرم میخای شوهرتو با اسم جدایی و اینا یکم بترسون

وصل به یه مو