2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان شوهرم شب کاره مادرشوهرم ساعت دوازده شب زنگ زده مادرش خواهرش و دختر خواهرش که قبلا میخواستتش واس ...

توی یک واحد زندگی میکنین. اینجوری سخته

پاشو برو دستشویی مثلا از زور جیش بیدار شدی. با اونا هم احوالپرسی کن

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
الان شوهرم شب کاره مادرشوهرم ساعت دوازده شب زنگ زده مادرش خواهرش و دختر خواهرش که قبلا میخواستتش واس ...

ی فکری ب حال جیشتم کن ، مثلا ی لگنی تشتی چیزی برااینجور مواقع.... فقط عاقل باش رو نده خوب بودن خوب باش  لج کردن حسابشونو برس و بی محلی کن ببین کی ا رو میره....

شرایط داری خونت رو جدا کن غیر مستقیم از رفتارشون به همسرت بگو اگه منطقی فکر می‌کنه پشتت هست ولی قبل ...

به همسرم گفتم رفت ماشینو گذاشت کنار حیات چادرم زد روش گفت کسی دیگ حق نداره سوار بشه 

ما مشکلمون پوله پول باشه میریم

انشالله به حق پنج تن هرچه زودتر مشکلتون حل بشه من این روزا رو کشیدم اما خدارو شکر الان راحت شدم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

راحت برو بیرون یه سلام ریزی کن و برو دستشویی و یرگرد تو اتاقت اگه هم پیگیر شدن که بیا کنار ما بگو ببخشید من حالم خوب نیست میرم بخوابم 

به همسرم گفتم رفت ماشینو گذاشت کنار حیات چادرم زد روش گفت کسی دیگ حق نداره سوار بشه

پس شوهرت پشتته خوبه سعی کن خونه جدا بگیری بهتره

دختر کوردم💛❤️💚 نمی‌دونم نخواست نشد یا خواست نشد❤️‍🩹

خب آخه میگم ناراحت میشی که کار اون آقا زشت نبود !! دختر خوب تو با علم به اینکه اینا نمی‌خوانت رفتی توی خانواده شون که هیچ،از بعده عقد رفتی اونجا موندی و خودتو بی حرمت کردی، بعدم که کلا با اینا زندگی می‌کنی نکردی صبر کنی یه خونه اجاره بکنی باردارم که زود شدی توی همون خونه . پس تو برای خودت حرمت قائل نشدی چرا انتظار داری اونا بشن؟ 

الآنم راهش این جنگ و جدل ها نیست .راهش محبته فقط و فقط

تحمل کن بالاخره گن میشن میرن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.