2777
2789

منم فقط با مرگ اروم ميشم

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمام زندگیم شخمی گذشته فقط یه چند سالی خیلی همه چی خوب بود برام که گذشت ولی امید دارم نمیدونم چرا بی نهایت امید دارم که اوضاع درست میشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

همه دکترا بهم میگفتن نیا دیگه تو تخمکات صفره همسرت مشکلاش حل نشدنیه

کار همسرم جوری ب مشکل خورده بود ک ورشکستگی پیشش لنگ مینداخت

تو ی لحظه تو ی روز همه چی برام درست شد

روزی ک همسرم زنگ زد کارم درست شد مغازم حل شد بیبی چک من مثبت شد❤️

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم
همه دکترا بهم میگفتن نیا دیگه تو تخمکات صفره همسرت مشکلاش حل نشدنیهکار همسرم جوری ب مشکل خورده بود ک ...

خداروشکر عزیزم دعاکن همه به حال خوب برسن خدا به همه کمک کنه