2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه طرفت خوب باشه هرروز میگی وای چرا زودتر باهاش ازدواج نکردم اگه طرفت بد باشه چهل سالگیم ازدواج کنی میگی زود بود بنظر من بیست  و دوسن شروعشه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من وقتی ۱۶ سالم بود خیییییلی دوس داشتم ازدواج کنم اما طوری تربیتم نکرده بودن که بلوغ فکری و عقلی داشته باشم اما دیگه هیچ وقت اون شور و هیجان و انرژی اون سنو واسه ازدواج نداشتم

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
وااا حرف دهنتو بفهم

ولش کن ی چیزی گفت 

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
به نظر من برای دختران مستقل از لحاظ مالی بالای 30 سال سن مناسبیه برای ازدواج 

نه من کار میکردم ماهی 1500 حقوقم بود 25 ازدواج کردم عینه دختریام ولخرجیمو میکنم 

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.
اون که حرفش خیلی بدبود  شمادیگه حرف بدنزن  بذار توفکروخیال خودش بمونه

ادمی که به خودش اجازه میده توهین بکنه نباید انتظار خوش رفتاری داشته باشه خالا من خیلی حرفای بدتری میتونستم بگم ....

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من وقتی ۱۶ سالم بود خیییییلی دوس داشتم ازدواج کنم اما طوری تربیتم نکرده بودن که بلوغ فکری و عقلی داش ...

البته خاستگار هم نداشتما

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

نمیشه کلی گفت. هر کسی از نظر بلوغ فکری و نیاز جنسی متفاوته!!!!

در کنار اینا باید مورد مناسب هم پیش بیاد. خب دخترا معمولا از وقتی آمادگی ازدواج دارن خاستگار راه میدن ولی چه زمانی با فرد مناسب روبرو بشن سن ازدواجشونو تغییر میده

من فکر میکنم از ۱۸ سال نباید کمتر باشه....

شاید افزایش سن باعث ایجاد پختگی بشه و کمی در انتخاب سختگیر بشیم و مشکلاتی از قبیل سن زایمان پیش بیاد. ولی کلا شعارم این بود، ازدواج نکردن بهتر از ازدوااج اشتباهه!!!!

بستگی ب شرایط داره عزیزدلم هرکی واسش ی سنی خوبه و اخر این تاپیکم دعوا میشه قفل کن

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

من 23سالگی ازدواج کردم خیلییی راضیمچون بنظرم نه کم بود ن زیاد

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
❤❤❤باشه

افرین دختر خوب💋💋💋