دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش
خب من ی دونه خاستگار داشتم اونم شوهرم بود بقیه همشون پیشنهاد بود درسته میگفتن ب قصد ازدواج ولی معلوم بود الکی بود.
فقط شوهرم سر حرفش بود و تا خونه اومد بقیه اینجوری نبودن
خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋
به نظر من هیچوقت وخانومایی که ازدواج ممیکنن عقلشون از خانومایی که مجرده کمتره....
شاید بخاطر اینکه اونها زیاد دغدغه زندگی رو ندارن اینطور فکر میکنی.مجردها بیشتر به خودشون میرسن. بیشتر سفر میرن.بیشتر خرج خودشون میکنن.بیشتر پس انداز دارن.و قطعا جوانتر از هم سن و سالهای متاهلشون هستن اما نمیشه بگی عاقلتر هستن شاید کمی باهوش تر باشن و به این راحتی دم به تله ندن
ازدواج کردم و مثه چی پشیمونم تا بالای سر.... ولی چه فایده که خود کرده را تدبیر نیست....
بالاخره که باید ازدواج کرد ولی خوب اگه ادمتو درست انتخاب نکنی راه سخت میشه ان شاالله زندگیتون خوب بشه
دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش