2777
2789

برای دختر بالای ۲۱ پسر ۳۰

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
من برم پشمکو پفک و ساقه طلایی بخورم خفه شم.درضمن هم سنیم خواهر

چرا خفه شیییییی

حس درس نیس نمیخوام درس بخون مکنکور خر است شوهررررر میخوام

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیدونید چ6 حرفایی میزنن بهم  افسردگی گرفتم کلا خجالت میکشم دیگه تو فامیل برم مراسم

از شانسم هم همه تو فامیل ازدواج کردن رفتن !

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  
نمی دونم والا من تو سایت می بینم آدما دارن  

کلی نیست ولی الان اکثر پسرا ازدواج نمیکنن...

خب من ی دونه خاستگار داشتم اونم شوهرم بود بقیه همشون پیشنهاد بود درسته میگفتن ب قصد ازدواج ولی معلوم بود الکی بود.

فقط شوهرم سر حرفش بود و تا خونه اومد بقیه اینجوری نبودن

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

۲۵. ۲۶

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
به نظر من هیچوقت وخانومایی که ازدواج ممیکنن عقلشون از خانومایی که مجرده کمتره....

شاید بخاطر اینکه اونها زیاد دغدغه زندگی رو ندارن اینطور فکر میکنی.مجردها بیشتر به خودشون میرسن. بیشتر سفر میرن.بیشتر خرج خودشون میکنن.بیشتر پس انداز دارن.و قطعا جوانتر از هم سن و سالهای متاهلشون هستن اما نمیشه بگی عاقلتر هستن شاید کمی باهوش تر باشن و به این راحتی دم به تله ندن 

ازدواج کردم و مثه چی پشیمونم تا بالای سر.... ولی چه فایده که خود کرده را تدبیر نیست....

بالاخره که باید ازدواج کرد ولی خوب اگه ادمتو درست انتخاب نکنی راه سخت میشه ان شاالله زندگیتون خوب بشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش