2777
2789
رویا چرا؟؟ بنده کمتر از دوماه دیگه مهاجرت میکنم اونم تحصیلیبه آمریکا رویا شده آره ولی بقیه کشورا نه

فاند گرفتین شما؟ آخه فاند گرفتن خیلی سخته بدون فاند هم بخوای بری خیلی پول نجومی می خواد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاند گرفتین شما؟ آخه فاند گرفتن خیلی سخته بدون فاند هم بخوای بری خیلی پول نجومی می خواد.

بله عزیزم 

متاسفانه بدون فاند برای ما نشدنیه 

هرچقدرم ادم از لحاظ مالی تامین باشه بازم چون ارزش پولمون کمه کم میاره

بله عزیزم متاسفانه بدون فاند برای ما نشدنیه هرچقدرم ادم از لحاظ مالی تامین باشه بازم چون ارزش پولمون ...

میشه بهم یه توضیح بدین که رشته تون چیه و چه جوری فاند گرفتین و در کل شرایطش چه جوریه؟ بزرگترین آرزوی من همینه

میشه بهم یه توضیح بدین که رشته تون چیه و چه جوری فاند گرفتین و در کل شرایطش چه جوریه؟ بزرگترین آرزوی ...

بله عزیزم 

من داروسازی خوندم و مشغول تخصص بودم که میخواستم مهاجرت کاری داشته باشم به عمان بعدش برای آمریکا

هدف اصلی من فقط آمریکا بود

ولی چون قضیه ت.ر.امپ و نرول بن پیش اومد نظرم برگشت ولی خب چون از دانشگاه انصراف داده بودم راه برگشت ندارم 

قرار بود شهریور برم عمان ک خداروشکر مدارکم تایید شد برای کشور نروژ

راستش از سال اول دانشگاه شروع به نوشتن مقاله و ترجمه کتاب و جمع کردن رزومه کردم چون هدفم مهاجرت بود 

سال اخرم برای آمریکا و نروژ مدارکمو فرستادم ک چون هدفم آمریکا بود پیگیر نروژ نشدم و حقیقتا هدفمم نبود که خداروشکر کارام اوکی شدن و بنظرم انتخاب خوبی میتونه باشه 

دکترا پست دارک و تخصص و phd برای سوئد و نروژ کاملا رایگانن و بورسیه هستن همراه با کمک تحصیلی

بله عزیزم من داروسازی خوندم و مشغول تخصص بودم که میخواستم مهاجرت کاری داشته باشم به عمان بعدش برای آ ...

منم سال بعد کنکور دارم و راستش هدف اصلیم داروسازیه. چون هم بهش علاقه دارم و هم مهاجرت‌ش از پزشکی بهتره. داستان شما هم واقعا یه انگیزه ای بهم داد. دعا کنید برام که منم بتونم یه روزی به رویاهام برسم ❤️

رویا چرا؟؟ بنده کمتر از دوماه دیگه مهاجرت میکنم اونم تحصیلیبه آمریکا رویا شده آره ولی بقیه کشورا نه

دقیقا
مثلا ترکیه اینا که خیلی راحته
سایت استاد ترکیه خیلی اطلاعات خوبی بهتون میده در این مورد

مهاجرت تحصیلی با استاد ترکیه https://ostadturkiye.com