2777
2789
عنوان

سوال دینی دارم👋🏿👋🏿👋🏿

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلتون چیهموجهه؟

والا  من دسترسی مستقیم ب اون فقیرا ندارم.ازطریق همیسایمون بهشون کمک میکردم پول میدادم همسایمون بهشون بده   نخاستم بدونن من میدم براهمین الکی گفتم ی خانمی خیره کمک میکنه... حالا ک شماره کارت خواستم ک براشون واریزکنم اصراردارن شماره خانمه روبدم تاخودشون باهاشون تماس بگیرن

شماره کارتشونو داشتم پاک شد ازگوشیم حالاکه هی میگم بدین شناره کارتتونو.. میگن شماره خیره روبده خودنون باهاش حرف بزنیم

بستگی داره چجوری عهد کردی...

اول اینکه مشخص کردی ب فلان فقیر.

پس حتمااااااا باید فقط ب همون فقیر کمک کنی...حالا اگر درکنارش خواستی ب کس دیگه هم کمک کنی چ بهتر...

دوم اینکه ایا برای کمک زمان هم مشخص کرده بودی؟ مثلا گفتی همیشه ب فلان فقیر کمک میکنم؟ یا فقط یه بار؟ یا گاهی؟؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
والا من دسترسی مستقیم ب اون فقیرا ندارم.ازطریق همیسایمون بهشون کمک میکردم پول میدادم همسایمون بهشون ...

بگو اون خیر نمیخواد با شما صحبت کنه😂

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
بستگی داره چجوری عهد کردی...اول اینکه مشخص کردی ب فلان فقیر.پس حتمااااااا باید فقط ب همون فقیر کمک ک ...

گفتم هرماه یمقدار ازحقوقمو میزارم کناربرافلان فقیر.مشخص کردم ک کی فقیری باشه

پست بالاموبخون دلیل اینکه منصرف شدم بهشون کمک کنمو گفتم

ازبس اصراردارن شماره خیره رو بدم حوصلشونوندارم دیگه

صیغه نگفتم همینجوری زبانی گفتم

صیغه فارسی هم کفایت میکنه، اگر گفتید که با خدا عهد می بندم که به این شخص کمک کنم که امکان تغییرش نیست، ولی اگر گفتید خدایا حاجت من رو بده من هم ماهانه به فلانی کمک میکنم و الان شرایط اون فرد تغییر کرده مثلا دیگه فقیر نیست یا فرد مستحق تر پیدا کردید می تونید تغییر بدید

گفتم هرماه یمقدار ازحقوقمو میزارم کناربرافلان فقیر.مشخص کردم ک کی فقیری باشهپست بالاموبخون دلیل اینک ...

خوب دیگه نیتت همون شخصه...

دلیلت رو خوندم..شاید کمکی میخوان از خیر

نمیدونم‌واقعا میگن صیغه نذر اگر نخونده باشی میتونی عوض کنی...

اما شرط صیغه نذر من نمیدونم چیه