rozzahedi مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 3301 عنوان نمیخام باور کنم سقط میشه 82 بازدید | 9 پست حالم خیلی بده بیشتر برای شوهرم و پسرم ناراحتم توروخدا برام دعا کنید معجزه بشه و بمونه بتام ۱۲۵,۸ بود بعد دوروز شد ۵۸,۶ دکتر گف داره سقط میشه😭اینجام همه همینو میگم😭مگه واسه خدا کاری داره؟چی میشه بمونه😭😭😭 تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم... 1404/05/01 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰bargrizan۰ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 5401 ای خدا واسه چی میخوای بچه بیاری آخهالان دیگه نه آب هست نه برق زمانی که اینابزرگ بشن دیگه چی میخوادسرمون بیاد
rozzahedi مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 3301 ای خدا واسه چی میخوای بچه بیاری آخهالان دیگه نه آب هست نه برق زمانی که اینابزرگ بشن دیگه چی میخوادسر ... قبل این ک باردار بشم نظرم همین بودولی وقتی فهمیدم باردارم دیگه نمیخام از دستش بدم تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
6یسنا6 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 5385 ای خدا واسه چی میخوای بچه بیاری آخهالان دیگه نه آب هست نه برق زمانی که اینابزرگ بشن دیگه چی میخوادسر ... الان واقعا گفتن این حرف درسته؟مادرای باردار اینجا زیادناااا.ب تنهایی کلی سختی رو دارن تحمل میکنن شما لطفا بدترش نکنید لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️
mahnaz85_ عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 124 قبل این ک باردار بشم نظرم همین بودولی وقتی فهمیدم باردارم دیگه نمیخام از دستش بدم مدارشدن حس شیرینیه،بعضیادرک نمیکنن بعضیام مثل ماارزوشونه
mahnaz85_ عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 124 کارسنگین کردین؟تاچهارماه اول دست به هیچی نبایدمیزدی تابچه محکم بشه،انشالله امیدوارم که بمونه
rozzahedi مدیر استارتر عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 3301 کارسنگین کردین؟تاچهارماه اول دست به هیچی نبایدمیزدی تابچه محکم بشه،انشالله امیدوارم که بمونه نه هیچی نمیدونم چرا اینجوری شد شاید احمقانه باشه اما نمیخام نا امید بشم خدارو چ دیدی شاید معجزه شد و موند تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
mahnaz85_ عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 124 نه هیچی نمیدونم چرا اینجوری شد شاید احمقانه باشه اما نمیخام نا امید بشم خدارو چ دیدی شاید معجزه شد ... انشاالله بمونه،ولی خیلی استراحت کن اصلاازسرجات حرکت نکنی
۰bargrizan۰ عضویت: 1401/03/18 تعداد پست: 5401 الان واقعا گفتن این حرف درسته؟مادرای باردار اینجا زیادناااا.ب تنهایی کلی سختی رو دارن تحمل میکنن شما ... من واقعا واقعیت هاروگفتم قرارنیست مادرپدرها فقط به خاطردل خودشون یه موجوزنده روبه دنیابیارن با آینده ای غیرمعلوم
6یسنا6 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 5385 من واقعا واقعیت هاروگفتم قرارنیست مادرپدرها فقط به خاطردل خودشون یه موجوزنده روبه دنیابیارن با آینده ... هیچکس از اینده خبر نداره.مگ پدر مادرای ما از وضعیت الان خبر داشتن؟اگه اینطور بود ک نسل بشر باید منقرض میشد لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️