2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علامت بلوغ نداره؟

از لحاط بدنی چون خودم میبرم حمام ن خداروشکر هیچی.

فقط بخاطر رقابت با خواهر ۴سالش زود عصبی میشه. ی مقدارم ارومتر از قبل شده قبلنا پرتحرک و شلوع بود. نمیدونم اینم هست یا نه😅

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

معدرت میخوام اولین نشونه های بلوغ توی بدنش چیا بودن؟؟ من خودم میبرمش حمام خیلی ب بدنش دقت میکنم. فقط ...

اولین نشونه بلوغ جوانه سینه هستش وبعدش دو سال تا دو سال ونیم بعد پریود میشن

دختر من 6 سانت بلندشده تو این یکسال خدا کنه 5 سانت دیگه رشد کنه

چیکارا کردی براش دختر منم ۹ماهه پریود شده فقط ۴سانت قد کشیده تازه شده ۱۵۳ ۱۱.۵ ساله هم هست خیلی نگران قدشم 😮‍💨😮‍💨😥😥

چیکارا کردی براش دختر منم ۹ماهه پریود شده فقط ۴سانت قد کشیده تازه شده ۱۵۳ ۱۱.۵ ساله هم هست خیلی نگرا ...

فقط مکمل پدیاموند و کلسیم بهش میدم . سن استخوان دخترتون چند ساله؟ 

فقط مکمل پدیاموند و کلسیم بهش میدم . سن استخوان دخترتون چند ساله؟

عزیزم میگم بنظرشما من پیش مهدی زاده ویزیت انلاین یگیزم یا رضایی؟دخترم ۱۴۶ قد ۱۱سال و۹ ماه سن بلوغش تکمیل فقط پریودنشده ...

والا پیرشدیم سراین دخترا‌... هرچی حساس بدترمیشه ...اطرافیان رومیبینم چقدریلکسن چقدبچه هاشون تنقلات وچیزای ناسالم میخورن اونوقت تندتندقدمیکشن‌...حالا من ازاول انقدرودخترم حساسم بایدازهمه قدش کوتاه ترباشه اخه‌..  

عزیزم میگم بنظرشما من پیش مهدی زاده ویزیت انلاین یگیزم یا رضایی؟دخترم ۱۴۶ قد ۱۱سال و۹ ماه سن بلوغش ت ...

انشالا جهش رشد داشته باشه قبل پریود. والا راستش رضایی خیلی توجه نمیکنه برای ویزیت آنلاین من دو باڕ اول حضوری رفتم ولی مهدی زاده بهتره برای ویزیت آنلاین کامل توضیح میده و داروهاش خیلی زیاده .من الان از دروهای رضایی پدیاموند و از داروهای مهدی زاده زینک و کلسیم و مولتی ویتامین و به دخترم میدم

والا پیرشدیم سراین دخترا‌... هرچی حساس بدترمیشه ...اطرافیان رومیبینم چقدریلکسن چقدبچه هاشون تنقلات و ...

منم از همین ناراحتم چه قدر مواظب تغذیه و خوابش بودم و بچه های با ژنتیک کوتاه چه قدر قد کشیدن ولی بیچاره دختر من واقعا ناراحتم براش . میترسم کلا شانس نداشتە باشه چون از حالا چیزهایی میبینم که احساس میکنم شانسش بده شب و روز ندارم اینقد استرس این بچه رو دارم برای آیندش نگرانم چون تک فرزنده و منم کس و کار زیادی ندارم و اصلا روابط خونوادگیمون هم مثل بقیه خونواده ها صمیمی نیست و بیشتر رقابتیه .به اونا هم نمیتونم دلمو خوش کنم که حداقل کسی دلسوز بچمه

منم از همین ناراحتم چه قدر مواظب تغذیه و خوابش بودم و بچه های با ژنتیک کوتاه چه قدر قد کشیدن ولی بیچ ...

تلقین نکنید باخودتون اینجوری بدتره‌‌....انشاا خوش اقبال وخوشبختن دخترای گلمون‌.... 

دخترم 12 سال و 9 ماه داره و یکساله پریود شده قدش 155 کوتاهه؟

سلام عزیزم دختر من11ماه 9ماهش هست واسه ماه هست که پریود شده وقد155سن رشد استخوان13سال به نظرتون تا چقد قدش بلند میشه الان تواین چندماه استپ قدی داره