2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 258 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه از مشکلش بهش چیزی نگو اگر ناراحت میشه چون در اگه بخوایین ای وی اف برین در هر صورت بیشتر تو در ع ...

نه بابا حواسم هست که ناراحتش نکنم اخه هنوز فعلا مشخص نیست مشکل از کیه دقیقا ولی از الان گردنش انداختم😂 

حالا شنبه بریم ببینیم چی میگه یهو خیت شم😂

حالا مشکل هرکیه فقط بچه رو بزارن تو شکمم برم😂😂😂

آره عزیزم عجله نکنه سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری از اون ور به مشکل نخوری😘 ممنون🥰 چراااا تهوع دارم ...

دختر ناشکری نکنننننننن 

طبیعی و ای وی اف چه فرقی داره 

خب نمیرفت برسه دستی رسوندنش 

اره بابا دنیا بیاد چنان پدری درمیاره ها😂😂😂

نه بابا حواسم هست که ناراحتش نکنم اخه هنوز فعلا مشخص نیست مشکل از کیه دقیقا ولی از الان گردنش انداخت ...

البته چون دوسال پیش مورفوش پایین بود بخاطر همون میگم از اینه چون میگن پوچ و شیمیایی از مورفو هست

دختر ناشکری نکنننننننن طبیعی و ای وی اف چه فرقی داره خب نمیرفت برسه دستی رسوندنش اره بابا دنیا بیاد ...

واااای نسترن🤣🤣🤣🤣🤣 چقدر خندیدم ، ابجیمم میگه کی کاشت کی کاشت دکتر زن کاشت😂 گفتم نه والله دکتر مرد بود اومد انتقال داد دستش درد نکنه😂

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واااای نسترن🤣🤣🤣🤣🤣 چقدر خندیدم ، ابجیمم میگه کی کاشت کی کاشت دکتر زن کاشت😂 گفتم نه والله دکتر م ...

عه جدی؟

مرد بود ؟

بابا مردا از زنا بهترن والا 

شهر خودمم دکتره مرده 

ولی اینجا زنه حالا اینجارو امتحان کنیم شاید شد ☹️

نه بابا حواسم هست که ناراحتش نکنم اخه هنوز فعلا مشخص نیست مشکل از کیه دقیقا ولی از الان گردنش انداخت ...

آره 😂 ای زرنگ 😂 نترس پیش اون نمیگن ، اصلا کلا تو تشکیل جنین متوجه میشن مشکل کیه اونم زنگ بزن بپرس انشالله بگیره به قول تو حالا هرکیه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه جدی؟مرد بود ؟بابا مردا از زنا بهترن والا شهر خودمم دکتره مرده ولی اینجا زنه حالا اینجارو امتحان ک ...

آره دکتر خودم زن بود اونجا موقع انتقال مرد بود چون جنین شناس بود خودشم انتقال داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40