2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1618 بازدید | 258 پست
سلام نسترن جان چی شد؟ رفتی دکتر ببینی علتش چیه؟

سلام عزیزم خوبی؟

ایشالا شنبه 

ببین دوسال پیش شوهرم تو مرکز ناباروری آزمایش داده بود موفولوژیش ۳ بود احتمال خیلی زیاد بارداریه پوچ و شیمیایی هایی که داشتم از اینه 

اینبارم باز همونطور شد بی بی چک مثبت و بتای نامعلوم مثلا عددش دو روز قبل از موعدم شد ۵ جالبه روز موعد که پریودم شدم بی بی چک از قبلی پررنگ تر شده بود😐😐ولی کامل پریودم دیگه امروز روز سوم بود 

از طرفی کار شوهرم نامعلومه شرایطش 

معلوم نیست اینجا میمونیم یا قراره اثاث کشی کنیم برگردیم شهر خودمون از اینورم ای وی اف زده به سرمون که بریم بیوفتیم رو درمان 

کلا همه چی بهم ریخته نمیدونیم چیکار کنیم 

شوهرم میگه اول باید تکلیف کارم مشخص شه اِستِیبِل شیم بعد با خیال راحت ای وی اف شروع کنیم منم قبول دارم ولی از طرفی میبینم هم داره سن میگذره هم هزینه ها بیشتر میشه 

ای وی اف واقعا سرسام اوره 

حالا تکمیلی هستیم نمیدونم ولی مرکز خصوصی و دولتی شرایطش چیه قبول میکنن یا نه کلا آزاده 

نمیدونم اصلا اینجا انجام بدیم یا شهر خودمون 

صبر کنم برگردیم کلا شهر خودم بعده عید بیوفتیم روش

میبینی چقدر قاطی پاتیم؟

فقط دعا میکنم امسال تموم شه تکلیفمون از خیلی چیزا مشخص میشه 

رو هواییم فقط رو هوا 

اعصابم صفره 

حالا شنبه وقت گرفتم برم ببینم چی میگه کلا 

قاطی اندر قاطی 🤣

سلام نسترن جان چی شد؟ رفتی دکتر ببینی علتش چیه؟

ذخیره تخمدانم ۳.۴ 

ضخامت اندومترم عالی 

عکس رنگی پارسال رفتم گفت لوله هات بازه کمی التهاب داره که اونم طبیعیه بخاطر عفونته 

چند بار رفتم روز ۱۳ سیکل فولیکول غالب داشتم دکتر میگفت عالیه 

فقططططط مشکلم انعقاده خونه که اونم دوماه اسپرین میخورم و انوکسا باید بزنم 

انوکسا هم میگن حتی تا تشکیل قلب نزنی هم میشه 

ولی خب بتا که مثبت شد شروع میکنم 

اینهمه رو من فوکوس شده یکبار به شوهرم گیرندادن بره از یده ببینیم مورفوش چند شده درست شده یا نه 

از کجا میخاد درست شه اخه 

با مورفوی ۳ طبیعی باردار نمیشه ادم مگر خدا بخاد فقط 

زیر ۴ فقط ای وی افه 

یعنی سرعت و تحرک و جهش عالی این یه مورفو ریده تو زندگیم دو ساله بخدا 

حالا دیگه جدی شروع کرده به باشگاه رفتن و کنار گذاشتن سیگار و فست فود و شیرینیجات میگه حالا تا ای وی اف اینکارو کنیم شاید شد 

من که میگم میشد تو این دوسال میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه که خواهررررررررررر اعصاب ندارم هم پریودم هم کل مسائلم رو هواس فقط زندم و نفس میکشم😂😂😂😂😂🥴 ...

ای نسترن جان همشو خوندم به عنوان کسی که ۵ سال در انتظار بود و همه اینایی که میگیو تحربه کرده به قاطعیت میگم ارزش نداره انقدر فکر کنی و خودتو در گیر چون مطمئن باش میشه نگران نباش ای کاش اونموقع قشنگ استفاده میکردم انقدر فکر نمیکردم بخاطرش همه چیم زهر بشه نترس به لطف خدا با ای وی اف باردار میشی

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☹️☹️☹️☹️☹️

به خدا راست میگم چون شما مشکلی ندارین بخوای انقدر ناراحتی کنی من مطمئنم میشه به لطف خدا پس چرا انقدر ناراحتی بکنی استرس بکشی که ارزش نداره ! فوقش کارتون ۱ ماه دیگه مشخص بشه ولی دکترتو اگه اینجا بری نمیتونی نصفه بذاری پس فعلا باید تا یه ندت دست نگه داری مطمئنم به ۱ مااه نمیکشه تکلیفتون مشخص میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به خدا راست میگم چون شما مشکلی ندارین بخوای انقدر ناراحتی کنی من مطمئنم میشه به لطف خدا پس چرا انقدر ...

آره دقیقااااا اول باید تکلیف مشخص شه بعد 

چون به قول تو نمیشه نصفه نگه داشت که 

توکل برخدا مرسی عزیزم از انرژیه مثبتت 

خب یکم از خودت بگو 

تهوع دیگه نداری که؟

شکم جلو اومده نیومده؟😁😁

همه چی میخوری؟کارای سنگین که نمیکنی؟

مثلا جارو گردگیری یا حموم دسشویی شستن رو شوهرت انجام میده؟

شوهرت از وقتی مثبت شدی خیلی شاده نه؟

خودت چه حسی داری اینکه یه بچه تو دلته؟

به امید روزیکه منو همسرمم تجربه کنیم‌

همسرم چند روزه گرفتس از وقتی گفتم مشکل میتونه از اسپرمای تو باشه،چون همون موقع که ازمایش داده بود اورولوژیست معاینه ی فیزیکشم کرد گفت مشکوک به واریکوسلی فرستاد سونو اونجا مشخص شد عددش اوردیم نشون دادیم گفت نیاز به عمل نداره باید دارو بخوره که آقا چندباری خورد بعد ول کرد😒😒

آره دقیقااااا اول باید تکلیف مشخص شه بعد چون به قول تو نمیشه نصفه نگه داشت که توکل برخدا مرسی عزیزم ...

گفت تپش قلب میاره برام قلبم درد میکنه😒😒

الان گفتم اول بریم دکتر قلب چکاپ شی بعد دکترا هرچی داد میخوری😒😒

آره عزیزم عجله نکنه سعی کن بهترین تصمیم رو بگیری از اون ور به مشکل نخوری😘 ممنون🥰 چراااا تهوع دارم حالم از بوی خونه خودم بهم میخوره و کل زندگیمو مختل کرده😁 شیکممم یه ذره معلومه چون خودم شکم داشتم ، همه چی میخورم😂 آبجیم میگه ای کاش یکم ویار میگرفتی لاغر میشدی🤣 نه بابا منو کاااار ؟ با چشات ببینی باور میکنی😂😂😂😂😂😂؟؟؟؟؟ شوهرم تنها کاری که میکنه صبحانه آماده میکنه اخه شوهر من تو این ۵ سال هیج وقت ندیدم کار کنه دیگه از وقتی باردار شدم کلا صبحونه حاظر دیگه ببینه سینک پره یه مشما برمیداره آشغالارو جمع میکنه ، جوباراشو میشوره😂

راستش حسی ندارم به بچه 😁😁 نمیدونم من بی ذوقم یا همه اینطورن........ البته از وقتی دیدم مثل انسانه یکم دلم گرم شد شایدم از اینه که ۵ سال زجر کشیدم الان باور نمیکنم آرزوم بود خودم باردار بشم😔  ولی خب نشد ، یعنی میگم یه روز دنیا میاد و میشه بچه من ؟؟؟ شوهرم خییییلی آدم درونگرایی هست و خوشحالی ناراحتی هیچیشوووووو هیچ وقت نشون نداده به طور کلی بعد ۵ سال نتونستم خوب بشناسمش حتی نمیدونم از چی خوشش میاد 😌😌 نمیدونم از این جاندارای سرسخته حالا ۵ سال برا شناختش کافی نیست یا من کودَنم😂😂😂 ولی خوب میدونم خیییلی زرنگه هنوز خدا هم اینو خوب نمیشناسه😂😂 ولی خب یکی دوبار حرف زده که دنیا بیاد بریم بگردیم هی فلان وقت چند ماهش میشه و میدونم رو بچه خیلی حساسه الانم نمیذاره پله بالا پایین کنم چیزای مضر بخورم خیلی حواسش هست شبا رو شکم بخوابم بیدارم میکنه 😂 البته با لگد😂 آبجیم میگه اون الان از تو خوشحال تره ، آبجیم بهتر از من شوهرمو میشناسه هر یی میگه درست در میاد البته در مورد همه اونطوره آدمارو خوب میشناسه میگه شوهرت خییییلی زرنگه و حرف نمیزنه خودشو زیر زبونش قائم کرده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عزززیزم انشالله به همین زودی این تجربه شیرین قسمتتون میشه😍 همه مردا اینطورن ناراحت میشن البته میگم که مال من نشون نمیداد و عادی برخورد میکرد ، ولی خب اونا مردونگیشونو تو همون میبینن و ناراحت میشن خودتو زیاد اذیت نکن یه چتد روز صبر کن دعا کن زود تر کارتون ردیف بشه بعد راحت با خیال آسوده برو دنبال کارات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت تپش قلب میاره برام قلبم درد میکنه😒😒الان گفتم اول بریم دکتر قلب چکاپ شی بعد دکترا هرچی داد میخو ...

آره راست میگه لعنت به قررررررص که میتونه باعث خیلی چیزا بشه راستی نسترن جان دوست داری تو خصوصی شماره بدم تو ایتا باهم حرف بزنیم ؟ اگرم دوست نداری مشکلی نیست😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره دقیقااااا اول باید تکلیف مشخص شه بعد چون به قول تو نمیشه نصفه نگه داشت که توکل برخدا مرسی عزیزم ...

دیگه از مشکلش بهش چیزی نگو اگر ناراحت میشه چون در اگه بخوایین ای وی اف برین در هر صورت بیشتر تو در عذابی و آقا هیچ چیزیش نمیشه فقط نمونه ساده حالا مشکل از هر کی باشه باید این راه بری و تو باید تحمل کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40